Український Монреаль
-
блокуйте та видаляйте це! Revenue не відсилає смскі..
-
Я так розумію як шахраї
-
Коли приходять такі повідомлення, це не безепечно?
-
Хто виготовляв новий паспорт в Оттаві, є такий пункт в листі-запрошенні: 2. Наявний закордонний паспорт, який підлягає обміну. Якщо Ви користуєтеся двома закордонними паспортами то обидва слід мати при собі. Вони вилучають паспорт з діючою канадською візою?
-
Так
-
З буяль мені вас ненавидіти? У вас - сталося все у Посольстві, то Богу дякувати. Те, що кажуть у Посольстві, треба ділити на 64-ри. Розмови, до справи не додасти. А от відповідь з офіційної пошти - залюбки. Враховуючи те, що окремі Консули Посольства України трактують діюче Законодавство України на свій лад, після відвідин Посольства (у заброньований час) ще буде додаткова інформація
-
Так, правильно, але не тільки для цього. Навіть перед війною почав учитись, бо маю дорогих українських друзів із самої України. Я вважаю їхню культуру такою захоплюючою. Так багато є кольорів у всьому, і природа має велике значення, здається. Мені подобаються ці аспекти 😊 Але, все-таки, коли війна почалась, я намагався навіть більше зусиль, тому що я знав, українські біженці на носі прилетять, переживши важкі часи, і буде їм потрібна допомога, обов'язково. Навіть і на своїх уроках французької є деякі студенти українці. Від душі вітаю!! ☺️☺️😊😊💙💛
-
Ну значить тепер тільки записуватися. Я ж іще раз кажу, останній раз я дзвонила туди в серпні. Інфа була така як я написала. Я сама їздила по живій черзі)) і більше того - я їздила в суботу.)) (ви мене вже остаточно зненавиділи, чи ще щось дописати?😅) І ще тоді вони сказали мені що з жовтня по грудень в них будуть виіздні сесії у провінцію Квебек у різні міста, і у Монреаль також. І якщо мені щось знадобиться, щоб я уточнила коли саме буде виіздна сесія. Я не брешу, чесслово.😀
-
Ну я розумію що 200 км поїхати постояти в черзі (з невідомим результатом) це не питання
-
Впізнали телефон Посольства? Саме там і порадили записатися через пошту
-
Ми поки не знаємо скільки буде дітей і скільки цукерок «нормально» давати, тому взяли десь на 30-40 діток по великому батончику та 5-6 маленьких смаколиків.