Український Монреаль
-
Ці перетворювачі за ціною героїну, якщо чесно
-
Я майстер манікюру, везла з собою всі апарати, стерілізатори і інше. Але перевіряла , щоб на них було написано 110-240 V. А на новому утюжку BaByliss виявилося, що тільки 220- 240 Він не буде тут працювати. Але можна купувати преобразователі , чи як там вони називаються. І через них вмикати європейські прибори
-
Та сейфора каже що 550$С за фен! Я на чашку кави більше плачу у місяць за житло!
-
Так ,ним можно тільки сушити волосся і все . Укладка з нього не яка . Тому подарувала його сестрі,в неї волосся не густе то її нормально,а мені ні( Дарма гроші витрачені .
-
2388 Rue D'Iberville, Montréal, QC H2K 3C6 Церковь де дають курку
-
Та я бачила у Тік току що дівчата пруть свої дайсони з України а вони в них не працюють тут 🙂 І взагалі я не зрозуміла його :( Перукар мені їм накручувала - так воно все розпалось через годину через важке волосся 🥲
-
Це головне ,і більше за все цікавить 😊
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка які церкви допомогають українцям?
-
Утюжки для волосся працюють зато 😅
-
Добре ,зранку глягу ) Вже все в валізах 😊
-
Ні Але можете подивитися на пристрої скільки він приймає вольт
-
Так
-
Доброго дня Провінційна допомога тільки 6 місяців, так?
-
Дякую щиро за відповідь!
-
Записатися можете але потрібно відмовитися або від стипендії або від допомоги
-
Я та розумію свої з 220V Немає сенсу вести ?
-
Лол, то як провінційна допомога на місяць :)
-
Привіт, дайте будь ласка пораду. Якщо ми отримуємо фінансову допомогу від провінції, то чи зможу я записати на безкоштовні курси французької зі стипендією? Дякую🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, на вихідних є мітинг в підтримку України?
-
Dyson
29 Jan 2023, 07:13
33410/236485
33 minutes ago