Український Монреаль
-
що це за відшкодування?
-
Не зрозумів
-
Привіт, хтось оформлював відшкодування по оплаті за житло. Прийшов лист, ми заповнили, а далі як?
-
хай як ти тут?))
-
@olga_samofalova почитайте опис чату
-
Комусь цікавить обмін? Я віддам на карту гривні, а мені CAD (200$)
-
Шукаю співмешканця на проживання в квартирі, метро Сноуден. Пишіть пп хто заінтересувався.
-
Не зрозуміло Ви тільки подали анкету першого січня? Чи відправили паспорт на вклейку першого січня?
-
Що значить «подався на вклейку візи»?
-
Привіт така ситуація подався на вклейку візи 1 січня . Нічого не приходить на пошту куди його відправити . Що порекомендуєте ?
-
Дякую!)
-
tecnic.ca/en/other-services/vehicle-rental-service-for-the-saaq-test Я брав у них,
-
Може дадуть якісь привілеї певним категоріям, типу вища освіта чи/і досвід роботи в іт/фінанси/медицина, але мову зроблять обов’язковою вимогою
-
Якби тут програми були як у Лабрадор і ньюфаундленд
-
хто гідний , стане частиною цього соціуму🇨🇦
-
За сіру/чорну отримають по жопі.
-
Очевидно що ніякого, автоматично надать громадянство не буде… на тих умовах що і всі бажаючі.. Якщо уявити , що Українцям надали автоматично… то на мову багато хто заб’ье … і працювать будуть в сіру-чорну … це ж Наші люди …😉
-
Я так не вважаю, бо зараз народжується менше дітей+працездатна молодь виїжджає. З іншого боку, я на пенсію і не розраховувала, тож мені не дуже болить за це
-
tecnic.ca/en/other-services/vehicle-rental-service-for-the-saaq-test
-
Наче ось це мені радили на роботі
29 Jan 2023, 07:13
3361/238281
14 minutes ago