Український Монреаль
-
Хто може зареєструватися на цю допомогу ? Тільки не працююча людина ? І чи можна дитині оформити 1 рік теж або тільки дорослому ?
-
зрозуміла
-
ну майже трошки краще напевно вони зараз зробили програму спеціально для Українців там про неї все розписано))
-
Так. І треба наче щоб тиждень пройшов з моменту приїзду (вже не дуже пам‘ятаю) Це про федеральну.
-
але ж її можна оформити уже коли є рахунок в банку, правильно? я може помиляюсь просто
-
Це те посилання про яке ми говорили вище?🙂
-
о, точно)
-
Зараз є вже спеціальна допомога для українців (раніше спец програми не було) Financial assistance for Ukrainian nationals | Gouvernement du Québec www.quebec.ca/en/immigration/welcoming-ukrainians-to-quebec/financial-assistance-for-ukrainian-nationals
-
Дякую🙂
-
якщо найду скину але я здається то в самому Service Québec робила то
-
Податися зможете не раніше ніж через тиждень. Приходять теж десь через тиждень, але буває по різному.
-
Дякую Ще б знайти Лінк де можна зареєструватися
-
не довго
-
це виплата по безробіттю я так розумію я як приїхала давали 900 на місяць і на три місяці а зараз її ще продовжити можуть після цих трьох місяців краще в Service Québec уточнити я просто правильної назви її не пам'ятаю
-
Не чула про це
-
то від emploi Québec
-
Як можна отримати тимчасову виплату?
-
а, це правда, за францизасьйон довго оформлюють
-
База це дуже добре. Тут довчите. Але одразу скажу - не дуже розраховуйте на гроші з францизасьйону. Два місяці десь будете чекати поки вашу заяву оброблять. Потім поки почнуться курси, може ще місяць пройти. Потім поки почнуть платити (зазвичай не одразу) Тобто до першої виплати може реально пройти місяця чотири. Просто щоб ви були готові.
-
Є. Я не користувалась за 5 місяців ні разу
29 Jan 2023, 07:13
33766/239717
22 minutes ago