Український Монреаль
-
Звідки будеш?
-
Зайшла і тепер у тебе немає вже причини не приходити на наші здибанки
-
Підписалась?
-
instagram.com/montrealukrainians?igshid=YmMyMTA2M2Y= Прохання до вас, надсилайте світлини мені щоб можна було поширювати те що ми створюємо в нашому місті. Підписуйтесь. Разом ми сила. Хочу вас привітати з тим що вже майже всі місцеві організації діаспори почали про наше збіговисько говорити. Не дуже гарно місцями. Деякі заздрять тому що ми доречніші. Ми намагаємось взаємодопомагати один одному і у нас спільнота цікавіша ніж застарілі спілки.
-
@kvyych я думав що ніхто не слухає голосові 😂
-
Доречі кацапи, і у побуті і на війні, українську - не розуміють. #адіннарот
-
Так, давайте знову не про мовне питання тут, бо людям ще посеред цього шукати відповіді на своє. :)
-
Так мова не за ЗСУ. Відчуйте різницю
-
Я визнавала у одного дантиста і він сказав що від 100-450$ Дивлячись яка саме пломба в яка саме там проблема
-
В мене друзі, які піввіку розмовляли російською, один з них взагалі росіянін з мурманську, після 2014 принципово почали спілкуватися українською. Ну але то таке
-
Зручнiше то понятно, але я знаю що i Ляшко i Юля сцяли нам в ушi поки представляли iнтеиеси олiгархiв або своï, i робили це на соловйiннiй, вони зараз нi у яке ставлення до грузина який боронить Украïну у грузиньскому легiонi.
-
Для всіх моїх друзів у ЗСУ рідна це російська, вони не обирали де їм народитись чи у яких батьків.
-
Не всі російськомовні москалі, всі москалі російськомовні. Багато хєрні і українською кажуть, навіть найпрекраснішою літературною, і велика кількість солдатів захищає нашу країну із російською мовою.
-
Для мене зручніше мова, я ж не володію болгарською
-
Для мене головне не мова спiлкування, а полiтично-громадянська позицiя, i чим вона сильнiше тим бiльше менi пофiг на мову спiлкування