Український Монреаль
-
Зручнiше то понятно, але я знаю що i Ляшко i Юля сцяли нам в ушi поки представляли iнтеиеси олiгархiв або своï, i робили це на соловйiннiй, вони зараз нi у яке ставлення до грузина який боронить Украïну у грузиньскому легiонi.
-
Для всіх моїх друзів у ЗСУ рідна це російська, вони не обирали де їм народитись чи у яких батьків.
-
Не всі російськомовні москалі, всі москалі російськомовні. Багато хєрні і українською кажуть, навіть найпрекраснішою літературною, і велика кількість солдатів захищає нашу країну із російською мовою.
-
Для мене зручніше мова, я ж не володію болгарською
-
Для мене головне не мова спiлкування, а полiтично-громадянська позицiя, i чим вона сильнiше тим бiльше менi пофiг на мову спiлкування
-
Хороший рюззкє - мертвий рюззькій
-
Не знаю. Тут було у групі, як якась пані питала за якійсь крам. Їй дали посилання на групу у ФБ, про яку я написав, що організаторка групи - прокацапська. У відповідь - #какаяразніца вона же допомагає. #Доречі обраний зв'язок працює добре: у тій групі мене власниця хутко забанила
-
Бо тут часто про них питаються.
-
От це текстом та в закріплене було б добре, насправді :)
-
Про той самий Епікур багато було, так і не зрозуміло як до нього ставитись, наприклад :)
-
Я ж не кажу це тут піарити, просто було б гарно побачити якийсь пост-попередження для українців, які бізнеси чи організації тут прикидаються "нашими" тому що війна це не модно.
-
Я, як людина, не дотична до діаспори, відкриваю посилання на пікнік, бачу що організатор пише тільки українською і люди, які його репостять в українські канали накшталт "Українці Монреалю", теж викладають виключно патріотичний контент. У мене не буде контексту що, виявляється, організатори пікніка погані, якщо все, що ви будете тут робити, це видаляти пости. :)
-
Якщо ми все будемо цензурити, у людей не буде контексту чому це погано :)
-
Так до чого це? Я просто уточнювала у пана Ковальчука де саме він бачив ті пости, бо у групі-організаторі пікніка такої інформації не було.
-
Я думала його передати своїм у армію, але якось подарунок, все-таки :)
-
Кек.
-
Ну з компасом Ваш чоловік має якійсь план. Не дарма це все
-
Се Ви так iPhone-и купляли?
-
Це Канада, скоро звикнете :)