Український Монреаль
-
Ну і стосовно статистики за період радянського союзу я б на вашому місці не була така категорична. Працювали народжені в період бейбі буму (коли в сім’ях було по 5-7-10 дітей), а старшого покоління, яке і мало б отримувати пенсію, було дуже мало, оскільки багато хто помер на війні.
-
Ось дані за 2019 рік: Понад 12,5 млн працюючих є застрахованими особами та знаходяться під опікою Фонду соціального страхування України. Зазначені особи в разі настання страхового випадку в період роботи отримують від Фонду допомоги, страхові виплати, медичні і соціальні послуги. Застрахованою у Фонді є кожна особа, яка сплачує, або за яку сплачується роботодавцем єдиний внесок, тобто всі працевлаштовані, самозайняті, ФОП, особи, що працюють на умовах цивільно-правових договорів.
-
О а чи є якісь книжки про Канаду тут? типу для новоприбулих? Я пам'ятаю нам про Францію колись давали - там все все було по типу політичної системи, прав громадянина, економічні питання (в тому числі і коротка інфа про пенсію), правові, коротка історична справка. МОже хтось таке бачив тут?
-
1) Хм, за такою статистикою з 20 млн дорослого населення віком до 65 років -- 50% безробітних. Але це неправда, за тією ж самою статистикою до 10% безробітних :) 2) Порівняння із совком -- це нонсенс, бо тривалість життя була меншою, плюс вірити совковій статистиці -- себе не поважати.
-
Знаю про що мова😅😅😅
-
Мені теж спосіб продажу їх менеджерами не дуже подобається, але вони люди. Хто як вміє так продає. Але якщо це відкинути то досвід позитивний
-
Ні, вперше про такі чую
-
Платників податків в ПФ в України приблизно стільки скільки і пенсіонерів. 1:1