Український Монреаль
-
Зона А+В дорожче
-
Поштучна ціна 3.5.
-
Судячи із ціни, ви якісь неправильні квитки купили.
-
Що ? 14 баксів ? Купуйте ОПУС
-
Я не сказала що без грошей не можна вижити 100%, я про те що краще мати…
-
На тиждень – так, по території А
-
Сьогодні чоловік розповідав про фудбанк, той що у Броссарді. Перший раз там був, каже черга з джипів величезна😅 Вигружають з візочків, що довподоби, а інше лишають в сторінці😁
-
Це типу безліміт квиток?
-
Я приїхав з 500 доларами, живу вже тут третій місяць і гічого, світ не без добрих людей
-
29 канадських гривень на тиждень – дуже допомагає заощадити.
-
Ну якщо так подумати, то воно то так, алеє варіанти і без грошей сюди потрапити, при певній удачі
-
Та прийдеться, бо з цим метром можна безхатьком стати
-
Використовуйте OPUS на тиждень
-
Ще й якась ку…ва на авто з голосною музикою - ех калінка малінка Мая - пролетіла, жаль не було поряд каменюки
-
Добрий день. Чув що в Канаді можна взяти кредит на двох одночасно? Це правда?
-
Ненавиджу метро, три квитки на вітер, банкноти не приймає, контролерів нема щоб спитати чому не з працьовує квиток.14 баксів на вітер😤😤😳
-
Той пікнік організований росіянами
-
Тимпаче вони такі схожі. Пан теля пасе, пан калину жме
-
Я скоріше про те, що набагато складніше знайти роботу без мови, а у більшості англійська буде кращою за французьку.
-
Я за два місяці в Монреалі ще жодних непорозумінь без французької (нє, ну я звичайно дивився Д'Артаньяна, слухав Мірей Мат'є і теребонькав на Мілен Фармер) не відчув. Навпаки, в мене всі франкомовні залюбки вчать українську. Ну а я з ними - французьку. Так що чутки про франкобандерівців дуже перебільшені
29 Jan 2023, 07:13
33958/239720
about 2 hours ago