Український Монреаль
-
Добрий день. Чув що в Канаді можна взяти кредит на двох одночасно? Це правда?
-
Той пікнік організований росіянами
-
Я скоріше про те, що набагато складніше знайти роботу без мови, а у більшості англійська буде кращою за французьку.
-
Я за два місяці в Монреалі ще жодних непорозумінь без французької (нє, ну я звичайно дивився Д'Артаньяна, слухав Мірей Мат'є і теребонькав на Мілен Фармер) не відчув. Навпаки, в мене всі франкомовні залюбки вчать українську. Ну а я з ними - французьку. Так що чутки про франкобандерівців дуже перебільшені
-
Особливо якщо їхати у Квебек без французької.
-
Реально, Канада це пісос дорога країна. Сюди не так просто дістатись. Треба це планувати, а не аби пощастить. Інакше у Польщі чи Румунії ризики менші.
-
Неповторний у своєму роді знаменитий московський художник і викладач мистецтва ілюстрації Віктор Меламед веде канал, в якому щодня викладає графічні портрети загиблих мирних українців з різних міст. Таким чином, увічнюючи портрети загиблих, він висловлює свою підтримку Україні та українському народу. Віктор до речі через свою непримиренну позицію виїхав з Росії, на щастя єврейське походження дозволило йому виїхати і забрати сім'ю. Щодня він продовжує малювати і викладати нові і нові портрети. Це не реклама, просто хочу поділитись цим унікальним проектом. Знаючи Віктора особисто, я просто дивуюся його завзятості, відданості справі, і співчуття людському горю. У галереї вже понад тисячу портретів. Вам цікаво подивитись?
-
Це і так тут потрібно купі людей.
-
Так, але вони для людей, які дійшли межі та хочуть вижити. Не треьа їхати із метою іх використання.
-
Фуд банки це ж взаємовигідно . Як правило ти купуєш за свої кошти або прострочені продукти або з кінцевим сроком реалізації
-
Будь ласка, не їдьте сюди без грошей. Я не кажу про мільйони для житла, але не розраховуйте на банки їжі, безкоштовний зв’язок, безкоштовні готелі та інше.
-
І на їжу, і на транспорт, і взагалі.
-
Та ні, потім вас попросять заплатити за кілька місяців одночасно, зарплатня буде за 2-4 тижні, щось десь потрібно, картку ще не надіслали, і взагалі.
-
Вибачайте, не бачив