Український Монреаль
-
У притули завжди був і є негативний бекграунд
-
Ну звісно, бо дантисти тут отримують не 15к гривень на місяць.
-
Тут так, що із родимкою можна два роки до них ходити, але якщо тебе вважають приоритетнии, то вони тобою паряться. Головне щоб цей приоритет вчасно визначили.
-
Ну й цього року впала та вдарилась головою, втратила свідомість, за 5 хвилин швидка, завезли поза черги із інших дверей у шпиталь, зробили купу аналізів, погодували, почекали всі результати та відпустили.
-
Тоді було тільки провінційне страхування, забрали в лікарню на п’ять днів, операція, все безкоштовно, відпустили.
-
Я про свій досвід. І в моєму коменті не було порівняння з медициною в Україні. Все залежить від конкретного випадку.
-
Ви як я розумію не новоприбулий чи так? Якщо є нормальне страхування від роботодавця- то це інша історія. Плюс ще залежить від конкретних випадків. Якщо щось між життям та смертю то кажуть що врятують. Якщо щось середнє між цим, але через що не можна нормально працювать- то в основному це обезболюючі від терапевта в імерженсі і все.
-
Привіт, а можете порадити якого оператора на сім-карту краще брати? Так щоб з інтернетом
-
Та інші приколи типу СНІДу.
-
І онкологію сплатить уряд, на відміну від України.
-
Мені треба було, термінова серйозна медицина тут ок.
-
Вам напевне просто в Канаді ще по серйозному до лікаря не треба було… до цього всі так говорять