Український Монреаль
-
10.7 млн пенсіонерів; працюючих: 25 млн дорослих без 65+. Щось не дуже сходиться.
-
+у нас пенсію отримують також і ті, хто не працював без поважних на то причин, ті, хто не працював легально і не платив податки, а це додаткове навантаження на систему, сюди ж вписуємо тих, хто отримує більшу частину зп в конвертах і теж не платить частину податків
-
Метлайф працює? Це саме пенсія чи просто випадок страхування?
-
Моя мама днями отримала виплату від Метлайф, як приватне пенсійне страхування. Закінчилась 10 річна програма
-
я тільки що читав про Канаду - і їх іміграційну політику - це проблема вцілому країн Європи і будь яких інших розвинутих країн
-
Ось в такому ключі було порівнянння до піраміди Піраміда сиплеться, коли нема нових людей
-
Суть в тому, що для того, аби система далі працювала, потрібні нові люди. А зараз в Україні працівників менше за пенсіонерів, і тенденція така, що цей розрив буде тільки збільшуватись. Колись, на самому початку, в деяких людей пенсії були вищі за зп, бо робітників було більше, ніж пенсіонерів. Скоро на одного працюючого припадатиме 2 пенсіонера, і це одна з причин, чому ця система не є ефективна для України
-
Цікаво, ахтось користувався приватними пенсійними фондами в Україні? чи вони ще виконують свої обов'язки під час війни?
-
Не сперечаюсь. Дійсно НЕ ефективна, але не піраміда.
-
ну поверхневий чи ні - але суть - що не ефективна система
-
ПФ України -- то інше, не піраміда. Відрізняється тим, що в піраміді шалені виплати, які в якийсь момент зупиняються, бо надходжень не вистачає. У ПФ навпаки, шалені ОБОВ'ЯЗКОВІ надходження та мізерні виплати. До того ж мінімальна індексація, що не перекриває інфляцію. Я вже не кажу про корупцію на "мертвих душах" та про відношення вкладеної суми під час робочого стажу до середньої кількості років, протягом яких людина отримує пенсію. Тому, таке... Поверхневий якийсь погляд у економіста...
-
I я сподiваюсь😎
-
Сподіваюсь такі заяви не пустий звук
-
Страхування машини? Чи якоі? У вас же є страхування
-
Ввечерi починаэться квэст. Зайняти мiсце) Поблизу э. Ми так парканулися на 100 доларiв за нiч. Тепер нам сказали, шо купити квиток паркування можна при наявностi страховки. Тепер займаэмося цим питанням. Я розумiю, шо треба зрозумiти систему i стане легше.
-
Тим неменше до цього року більшість приізджала уже з прами.
-
В Америці та Канаді , в фудбанки їздять усі ,на мерсах та інш
-
Тільки там я бачив вимоги по грошам
-
Бо по тому що я чув- тільки програма з інвесторами підходить та айтішна
-
Не можу вам точно на це відповісти Запитаю у нього та відповім
29 Jan 2023, 07:13
3414/236514
22 minutes ago