Український Монреаль
-
Вже пробувала не раз і вважу вручну не копіюю. Не знаю, чому так Дякую вам
-
Як варіант вводьте руками, на через копіпаст І можливо Ваш новий пароль і повторення нового пароля не збігаються, спробуйте ще раз ввести новий "2 рази"
-
Хто стикався з такою ситуацією. Відновлюю пароль щоб зайти в обліковий запис , ввожу тимчасовий, який прийшов на е мейл, ввожу новий пароль, а в кінці пароль недійсний.
-
Просто тут пише Китай Австралія 😂
-
Треба допомога Мені потрібен такий адаптер, вірно?
-
Дякую.
-
Начебто так і називається, тому що така назва великими літерами над магазином.
-
Нам потрібне якісне спорядження військовим, а не жалість.
-
Нам нещодавно жіночка принесла до фонду пожертву, якою дуже пишалась. Хотіла відправити до ЗСУ. А там цілий баул ношених спортивних сумок, кросівок та іншого. Вони із одного боку мило, а із іншого розумієш що часто за кордоном хибні враження ніби ми в Україні б’ємось за тампони та гречку.
-
Аптеки в Україні забиті ліками
-
Так що немає неправильного способу давати гроші на ЗСУ, треба просто знайти комфортний для себе :)
-
Мені теж набагато спокійніше коли я скинула 300$ на шолом і потім отримала від друга фотку у цьому шоломі :)
-
Тому якщо хтось теж так хоче чи не довіряє фондам — можете мені писати в особисті.
-
Я не дуже люблю давати гроші фондам, і купую спорядження своїм знайомим замість цього, але це треба реально знати що та де брати :)
-
Я не хочу сваритись з Вами друзі Але не рахую, що факти можна рахувати правдивими тільки через те, що про це сказали по телевізору чи ще десь :) Тому я у своїх повідомленнях пишу «не знаю чи це правда, просто ділюся»
-
Мені не зрозуміло для чого мішати правдиві факти з непонятними плітками. Того і кажем, шо краще не розносити паніки, там, де ви самі не впевнені І не тре то закріпляти правдивими фактами)
-
Колективно намагаємось пом'якшити ваш максималізм. Але думка зрозуміла. Прийнято.
-
Я не намагаюсь когось в чомусь переконати До речі раніше я просився до Притули і мені відмовили щоб я допомагав А все інше що я тут сказав - це не спроба дескредитувати Україну, а особисто мої спостереження Мені здається тут дорослі люди, які розуміють, що в кожного в цій групі є свою правда Дякую
-
А що вам не зрозуміло? Я пояснив свою думку на рахунок супутника На це мені відповіли, що міністерство давало коментар Давало - супер На рахунок барайктарів я дав харчі для роздумів :)
-
Мені здається, на жаль, що це явище усюди присутнє у всіх війнах було і Україна, на жаль, не виключення. Завжди будуть ті хто навіть на війні будуть наживатися, вважаю що таких потрібно пожиттєво за грати. Але мені здається, що явище це не настільки катастрофічних масштабів, щоб якось виділяти його.
29 Jan 2023, 07:13
34219/239451
about an hour ago