Український Монреаль
-
Тут проблема в тому, що багато хто розкрадає, але краще отримати від заходу 100 авто та 30 вкрадуть, ніж отримати 0, бо ми корумповані.
-
Після війни розберемось.
-
Дайте посилання на таку статтю, бо не вірю що таке будуть писати поважні видання.
-
Допомогу розкрадають та розкрадали усюди на усіх рівнях, це сама суть військово-індустріального комплексу, але тут питання в стилі як нещодавно приходив хлопець та просив дати для СВС людей, які отримали від Канади гроші та звалили назад :)
-
І вони ж вже сиділи на купі краму, не знаючи, як відправити, коли їм зарядили майже $20 за кг чартером + наземний транспорт. Знов ті самі граблі?
-
На правах реклами))
-
secondfrontukraine.com/
-
Maxar не "давав", а "продавав".
-
Я рахую що це нісенітниця Нам максар давав всі знімки Американська розвідка працює на наше благо теж Але навіть якщо ви скажите «Най буде своє», то при надходженнях від ЄС і Америки в величезній кількості - думаю якщо це було щось надто важливе - це давно би придбали наше міністерство оборони а не чекало поки Притула зробить збір До речі на рахунок байрактарів Я спілкувався з людиною, яка працює на підрядника Байкар машин (яка мала нам дати 3 байрактари безкоштовно) Так от він сказав, що нам їх ніхто так і не дав Хоча фото було, я знаю Не знаю на скільки це правда, просто ділюся
-
Мені подобається не переказувати гроші, а давати відразу товар. Можливо це трошки як ставлення до дітей, але таким чином складніше це кудись подіти чи відмити.