Український Монреаль
-
Допомогу розкрадають та розкрадали усюди на усіх рівнях, це сама суть військово-індустріального комплексу, але тут питання в стилі як нещодавно приходив хлопець та просив дати для СВС людей, які отримали від Канади гроші та звалили назад :)
-
І вони ж вже сиділи на купі краму, не знаючи, як відправити, коли їм зарядили майже $20 за кг чартером + наземний транспорт. Знов ті самі граблі?
-
На правах реклами))
-
secondfrontukraine.com/
-
Maxar не "давав", а "продавав".
-
Я рахую що це нісенітниця Нам максар давав всі знімки Американська розвідка працює на наше благо теж Але навіть якщо ви скажите «Най буде своє», то при надходженнях від ЄС і Америки в величезній кількості - думаю якщо це було щось надто важливе - це давно би придбали наше міністерство оборони а не чекало поки Притула зробить збір До речі на рахунок байрактарів Я спілкувався з людиною, яка працює на підрядника Байкар машин (яка мала нам дати 3 байрактари безкоштовно) Так от він сказав, що нам їх ніхто так і не дав Хоча фото було, я знаю Не знаю на скільки це правда, просто ділюся
-
Мені подобається не переказувати гроші, а давати відразу товар. Можливо це трошки як ставлення до дітей, але таким чином складніше це кудись подіти чи відмити.
-
Є таке, на жаль. Сініцин теж не допомагає, але мені здалось що обісрати пост та порекомендувати мій фонд це якось невиховано :)
-
Скажу чесно як людина, яка працює із військовими, більшість із цього це марна трата грошей на пересилання в Україну. Що там, немає меду, прокладок чи ібупрофену? Пересилати їх за океан це дорожче ніж вони коштують. Реально потрібні речі: якісна термобілизна, якісні синтетичні демисезонні чи зимові спальники, якісне(!!!) зимове військове взуття. Для всього іншого перелічуйте гроші на фонди типу Притули чи Повернись живим, бо ви не купите ні рації як треба, ні оптику, ні ліхтарики, ні тим паче нічники.
-
>"прилади нічного бачення" не перейдуть кордон, це товар військового призначення
-
Воувоувоу, це ти де взяв?