Український Монреаль
-
А що з ортопедами? Яка проблема? Що ви знаєте про цей госпиталь, він трохи окремо від Квебеку стоїть, це масони: www.shrinerschildrens.org/en/pediatric-care?care=condition&keyword=Orthopedics&listPage=1
-
Дякую усім, хто відгукнувся за логопеда, але ще хочу скористатися можливістю, можливо знайду ортопеда дитячого ? Може хтось вже звертався? Поки так виглядає що треба всюди направлення, а лікаря сімейного не маємо, ні педіатра. Без направлення я так розумію, що можемо спокійно звернутися до приватних спеціалістів ?
-
McGill, Concordia, HEC
-
Я сплачувала після підписання договору.
-
Доброго дня, хто нещодавно подавався на виплату 3000 від Канади, мені вибиває помилку IM номер не вірно введено.
-
В мене теж врожайне, але я тут живу, а не колядую.
-
Так а скільки купувати цукерочок десь?
-
О! Народ! Добре що нагадали! Найбільш "врожайне" місце на Хелоуїн, там де люди дійсно готуються "по-багатому" - це Westmount. Приблизно цей район. Не пожалкуєте!
-
Оплата тільки з подписаним контрактом! Це закон! Можливе підписання цифровим підписом. Але без контракту можуть запропонувати бронь оплатити типу 100 доларів, не більше. Ми так робили, щоб підтвердити наше бажання.
-
Дякую за рекомендацію. Написав у відповідь свої контакти.
-
Доброго дня, зателефонуйте мені 514 602 5250. Я можу допомогти за страхівкою авто та квартири.
-
Рівень краси знаків: Овен: 10/10 Телець: 9/10 Близнюки: 100/10 Рак: 8/10 Лев: 10000/10 Діва: 110/10 Терези: 10/10 Скорпіон: 7/10 Стрілець: 8/10 Козеріг: 10/10 Водолій: 10000/10 Риби: 1000000/10
-
Артем