Український Монреаль
-
це правда)
-
Я не бачила на оф сайті, щоб було заборонено. Якщо ви відвідуєте заняття, то у вільний час можете працювати
-
Мені місцева жіночка казала, що нібито на% інфляції можуть підвищувати. Але це стосується будівель, які старше 5 років. А у новобудовах будь-яку ціну з року в рік можуть виставляти... (Поки їм 5 не виповнилося) Я ту інфу не перевіряла.
-
Якшо власник не повідомив нової ціни, то так. Але мій друг так попав: рентовочна кантора прислала лист за три місяці до закінчення оренди, шо піднімає ренту на 5% на наступний рік, якшо ти згідний - нічо не тре відповідати. 5% до речі незаконно, бо забагато. Але він проігнорив лист і вуаля. Після року його повідомили, шо рента продовжена ше на рік, плата збільшена на 5%
-
Так, у вашого орендаря є час повідомити вас про підвищення ціни, якщо він це не зробив, ціна залишається така сама. І там фіксовано на яку ціну можна піднімати оренду, так що немає абсурду типу із 8000 гривень до 10000.
-
А можна отримувати цю стипендію і паралельно працювати ?
-
Поки не знаю) починаю в листопаді. 1 рівень 8-12 тижнів в залежності від школи
-
Продовжується без перегляду ціни?)
-
В мене особисто з 8:30 до 16. 30 годин на тиждень. В посиланні, що я вам скинула, пишуть, що може бути 25-30 годин.