Український Монреаль
-
Закордонний можно зробити в посольстві, чоловік свій робив в Києві
-
Вже подалися по тій же програмі, але на території Канади Чекаємо
-
А нам говорять, нам треба люди зараз , а ви перебуваєте 2 листопада + пару тижнів для оформлення документів🤷🏻♀️
-
У нас не посвідка , а закордонний паспорт , по ньому подавалися Посвідку він свою вже викинув 😅
-
Доречі ,ти нещодавно питала про посвідку чоловіка, Я теж там писала про нашу ситуацію, то ось 21 жовтня можно сказати новий закон dmsu.gov.ua/news/dms/13246.html
-
Вас також вітаю 💫
-
Вітаю! :)
-
Я ось знайшла вакансію помічника фармацевта Англійська більш менш , на касі стояти не треба Все наче добре Тільки сказала про франсізьон , одразу мов «ви нам не підходите» Єххх
-
Дякую, зрозуміла
-
Дякую! :)
-
Якщо будете вчити мову у фулл тайм , то треба попереджати працедавця
-
Ну от , і я про це що черги скрізь
-
А ми з нагоди першої зарплатні чоловіка суші замовили Ох і смачнющі вони були
-
Ой, там на початку не вказала ) питають про мед.догляд мала на увазі) Читаю чат, то бачу що черги скрізь великі, тому і питаю за здалегіть .
-
З річницею вас
-
Черги на медогляд зараз великі Принаймні ми прибули 29, записалися 1 жовтня і нам найближче поставили на завтра Лише завтра підемо
-
Що питає? Ворк перміт? Та, роботодавець питає. Ви найшли таку роботу, яка заборонена без медогляду? На ворк перміті пише, шо заборонено. Тоді зле, але може домовитися, щоб вийти пізніше. Чи ви просто роботу найшли, ворк пермітом вона не заборонена? Якшо робота не заборонена без медогляду, то чого ви переживаєте... П. С. А скоріше не можна медогляд пройти?
-
Доброго дня! Скажіть будь-ласка коли влаштовуються на роботу то роботодавець питає про нього ? Якщо розглядати боту знайшла ,а на мед.догляд записаний лише через місяць , наприклад ,то як бути тоді ?
-
Я ви кажете, ви із Лемківщини, а в мене суміш покутської та гуцульської, тому тре :)
-
Відкривала рахунок тут, всі розмовляють українською)
29 Jan 2023, 07:13
34826/239578
3 minutes ago