Український Монреаль
-
Флюрографія і кров з вени
-
Люди, якщо будете сюди їхати, то може бути черга на вулиці, тому одягайтесь тепло!
-
Ті що пропонує уряд чекати місяці)) поки й рівень можно пройти )
-
може в когось є чати які більше по роботі спеціалізуються, буду вдячний за допомогу)
-
привіт, шукаю роботу в Монреалі або біля нього, (в стороні шатоге боарнуа мерсє) є досвід роботи в констракшн (реновейшн демолішен) є досвід в канаді україні та польші, про себе: швидко вчусь і багато чого знаю в цій сфері так як в україні вчився на будівельника, непроти новим знанням, готовий до грязної чи чистої роботи ( в більшості це грязно) розмовляю українською *рус*, скоро закінчую навчання французької але не дуже добре розмовляю нею, розумію англ але вільно теж не розмовляю, це поки в процесі вивчення, розгляну всі варіанти, дякую!
-
Завтра починається 5-денний розпродаж, але деталей не знаю. salescollection.ca/saleevent/Helly-Hansen-Lacoste-Warehouse-Sale-2022.html
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка з приводу речей. Нещодавно приїхали, зараз дивлюся тц-шки з кучею магазинів . з великих знайшла Complexe Desjardins і на цьому все. Порадьте, будь ласка, де закуповуєтесь. По пошуку групи не знайшла. Заздалегідь вдячна
-
t.me/montrealukrainians/35027