Український Монреаль
-
Дякую!
-
🔈CSAI запрошує українців на черговий вебінар "Життя та робота у провінції Квебек" 🕑Дізнайтеся про унікальне життя на островах Мадлєн і про можливості роботи 💬 🔹Îles-de-la-Madeleine пропонує унікальний спосіб життя. Ті, хто живе тут, можуть свідчити про багатство можливостей: професійних, соціальних, спортивних, культурних. Жити на островах означає мати можливість працювати, відпочивати... і відчувати перебування в цьому місці, як вдома! 🔸Приїзжайте та відкривайте для себе цей чудовий регіон і отримайте можливості роботи двох роботодавців: Accents Hotels і Résidence Plaisance. ❔Що якби ваше майбутнє було на островах? ✅ До зустрічі у середу 26 жовтня 2022 року, о 17:00 👉 Чекаємо на вас: www.eventbrite.ca/e/billets-iles-de-la-madeleine-446021531407?fbclid=IwAR1A9L6uS6xgUpc85yQeae1_gEZZLhF3NIzkk5QXEm3Q4MnHMmBHeiKKuoU
-
t.me/montrealukrainians/45731
-
Давай, куди?
-
Робота? Давай на склад.
-
Може у Монреалі десь є якісь склади, комплектувальником, тощо🤷🏻♂️?
-
добрий день! А чи треба права для пересдачі перекладати? права нові, англійською є переклад на них, але може окремо треба суто англійською чи французькою. Які місцеві вимоги?
-
Дякую, шукаю будь-яку роботу(але не хотілось би у клінінгу) а так взагалі я зварювальник, але дуже давно на цій профессії працював, ще років 10 назад🤷🏻♂️ якщо показати, то багато чого зможу
-
Доброго ранку, шановна громада! Я прилетів 10 днів тому, шукаю житло та роботу, може вже хтось працює і є відкриті вакансії, є місця, то підкажете мені, буду дуже вдячний) П.с. На жаль французькою взагалі не володію🤷🏻♂️ але англійську розумію і можу щось відповісти, дякую всім, гарного дня
-
Як в Астеріксі, бачу вони таке люблять :)
-
Там є песик і алкаш