Український Монреаль
-
Доброго вечора! Вам перше попередження, прочитайте будь ласка уважно правила цього чату 🤗
-
Привет!ищу компанию для прогулок с ребёнком,я с района Сен-Леонар😄
-
Ви абсолютно праві, тільки на жаль фішка в тому що не всі інстанції комунікують між собою так як би того хотілось, і тому треба відмовлятись/реєструватись туди-сюди вручну
-
Та нема за шо))
-
Це треба дочекатись мед.страховку? А то ми її ще не отримали. Чи можна без неї? Виписку щеплень маю и переклад їх також на всяк випадок.
-
привіт) шукаю роботу, можливо хтось має якісь варіанти (бажано without language skills) ?) буду вдячна🫶
-
Вам велике дякую, за допомогу людям! Всі тут виключно для дружнього спілкування
-
Ще раз, усі допомоги надає уряд, всі заповнюють форму, якщо допомога не має бути надана людині то уряд відмовляє, вони ж розглядають справу людини
-
www.quebec.ca/education/apprendre-le-francais/cours-temps-complet/immigrant/temps-complet/aide-financiere Ось офіційна інформація від уряду, де вказано, що за фултайм курси не можна отримувати стипендію, якщо ви чи дружина отримуєте соціальну допомогу
-
Маякни в пп, бо я не можу
-
Бо це щось новеньке, я про таке не чув
-
Цікавий момент 🤔А ви не могли б мені кинути в приват той номер де вам сказали що можна і те і те? А я завтра з свого боку пропрацюю цей момент і надам вам точну відповідь
-
О, знайшла і собі корисну інформацію. Я чомусь думала, що для українців тільки один рівень курсів оплачують і усе.
-
Що за телефоном мені сказали, що можна отримувати допомогу і отримувати стипендію в школі, але потрібно сповістити їх за іншим номером, куди я не дозвонився. Я ж тому у вас і намагаюсь отримати пораду, бо моєму знайомому теж в аеропорту сказали, що не можна дві плати отримувати. От думаю що простіше відмінити без наслідків
-
Мій point заключається в тому щоб люди не опинилися в ситуації коли з них держава вимагає гроші, а вони не розуміють з якого це переляку вони комусь щось винні і що взагалі робити) тому давайте жити дружно)
-
Ми ходили в CLSC, нас зареестрували и десь через 2 тижні передзвонила медсестра дізнатися які в нас вже є вакцині (потрібні назви та дати, інакше сказали будуть наново вакцинувати), передали данні та записали на прийом, прийом ще місяць мабуть чекали. Календар в них є, просто він відрізняється від нашого.
-
Знову не дуже розумію що ви мені хочете цим сказати
-
Зараз 6
-
Цікаво те, що перед тим як податись на допомогу я телефонував та питав, мені сказали що можна навчатись в школі і отримувати стипендію, дали ще один номер, за яким потрібно сповістити, сказали що він працює одну годину в день і я не зміг дозвонитись
-
Це два різних організми, тому відповідно треба вручну переходити з одного на друге
29 Jan 2023, 07:13
35043/239490
about an hour ago