Український Монреаль
-
дякую, ми зараз зателефонували, таке ж саме нам відповіли
-
У нас також вибивало помилку на дитині, ми зателефонували по номеру який вказаний на сайті і там сказали що все вірно, просто сайт перегружений. І у нас спрацювало тільки десь через тиждень. Так що не переживайте, просто треба кожного дня пробувати
-
Таке треба дивитись на щирій квебекській мові і смакувати кожне слово
-
Це як в монобанку коли через ссилку реєструєшся то і тобі і другу 50 гривень дають
-
там тільки півгодини?
-
Таке трапляється, зателефонуйте по номеру, який в помилці з’являється і спитайте в чому проблема, вони перевірять і через деякий час можна ще подаватись. Ну і пробувати подаватись знов і знов
-
добрый день, скажіть, тільки у мене проблема подати заявку на дитину на федеральну допомогу, 3 дні помилку вибиває?
-
Всім привіт, можливо комусь треба в Києві передати кошти? Мені треба з Киева передати сюди, можемо помінятись 😅
-
Згідна - найдобріші !!!
-
Писали що платять щось одне від провінції, але можливо порахують і ще якісь доляри додадуть. Тож якщо подастесь то принаймні нічого не втратите
-
Спробуйте піти в те місце де ви бажаєте навчатися та домовитись з ними
-
Ага, оке, дуже дякуюю🥰
-
Це для адміністрації, його заповнювати не треба
-
Бо ніде його не можу знайти
-
Який тут номер вимагають?
-
Привіт всім, допоможіть, хто вже реєструвався на стипендію на курсах
-
Підкажіть, будь ласка, хто може допомогти з курсами франц. Мене записали зовсім не в ту школу, дуже далеко від дому, також подавалася на зимні курси, а мені говорять йти з слідуючого місяця, що мені зовсім не подходить ((( що робити????
-
Підкажіть як перевести гроші в Україну тільки по номеру картки? Я переказую через моніграм або пайпал, але іноді не всім підходить.
-
uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%85%D1%96%D0%B4%D0%BD%D1%96_%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8
-
Це по суті цей регіон.
29 Jan 2023, 07:13
35246/235431
4 minutes ago