Український Монреаль
-
Ну це типу як Масква-сіті.
-
Моїй подружці якось видали ортодоксального єврея-сімейного лікаря, бо вона біля Отремонту живе. Чувак відмовлявся її оглядати та казав щоб завжди вдіта була на прийомах, відмовитись від нього було ще тою катавасією :)
-
Думала він мене кудись перенесе хоча би.
-
Я тут ледь отримала, а за два роки це гівно вийшло на пенсію та мене поставило вже перед фактом, і все заново :)
-
Нещодавно знайомий переїхав з P.E.I. до Монреалю. За його словами, черга отримати сімейного лікаря ~8 років. Реально зомбікаліпсис :)
-
Ще й sustainable.
-
According to Statistics Canada, the province of Prince Edward Island had 158,717 residents in 2019.[8] The backbone of the island economy is farming; it produces 25% of Canada's potatoes. Other important industries include the fisheries, tourism, aerospace, bio-science, IT, and renewable energy.
-
Увесь уряд тут же, прохолодний клімат, багато води, один міст на острів, захищено водоймою з усіх боків :)
-
Ціла провінція-острів.
-
Prince Edward колись навіть переміг у номінації на найкраще місце для зомбікаліпсису.
-
Грубо кажучи, із іммігрантів половина на рік їде до Торонто, але ніхто із них не буде лікарем.
-
Насправді там часто краще, бо тут їх скоріше не вистачає через те, що всі сюди їдуть.
-
Але я б туди не хотіла, справді далеко.