Український Монреаль
-
І коли я бачу що щоб купити середній будинок в Торонто, вам потрібен сімейний дохід 300-400к, я розумію що це абсолютно за межами реальності для 95% іммігрантів.
-
Я не кажу про відразу, але судячи із кількості та частоти питань тут, люди справді хочуть мати можливість за кілька років почати купувати житло та планувати майбутнє.
-
Аналогічний моєму будинок в Торонто 2-3кк, кек :)
-
Ні, в вас не правдива інфа. Я особисто помагав другу найти бейсмент в Етобіко, бо він не знав мови. Мінімальний бейзмент там був від 1600 і то їх не хотіли брати. Такий самий бейсмент в Монреалі буде 800-900. Це в два рази дешевше, а не на 20%. Двостороння нормальна страховка на машину а Монреалі 100-150, ав Торонто буде 250-300. Знову тут в два рази дешевше. Дитячий садок навіть без пільг в Монреалі 1000 на місяць але з того вам щей вернуть добру частину тих грошей потім, а в Торонто то буде 1700-2000. Тут економія навіть більше, ніж в два рази. І так по багатьох пунктах. Вот більше деталей www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Canada&country2=Canada&city1=Toronto&city2=Montreal&tracking=getDispatchComparison
-
Залежить від їх вхідних даних і того, як саме вони шукають. Без роботи чи/та мови житло набагато складніше зняти, бо ви не виглядаєте як відповідальна людина в очах потенційного орендара.
-
Півтори чи дві зараз люди їздять.
-
Півгодини це ви не те почули, півгодини це їхати навіть не із передмістя Торонто.
-
Ви не купите житло у Торонто.
-
Але із тим же успіхом я можу сказати що жила там 2 роки, а тут 5, і теж є із чим порівняти :)