Український Монреаль
-
Так, там середня зарплатня на місяць на 600 кадів вища ніж тут (після сплати податків), але це з'їдається навіть просто орендою.
-
Так, я про це ж, я сюди переїхала не із України, а із Торонто, і тут набагато дешевше.
-
Я в Торонто у 2015 знімала студію за 1700 :)
-
Житло на 10-20% дорожче це ви погарячкували :)
-
Щодо Ванкувера, не знаю. А от щодо Торонто, то житло на 10-20 % дорожче, продукти дешевші, ніж у Квебеці, податки на дохід менші, податки на товари менші, проїзд в громадському транспорті дешевший, а можливостей заробити більше й зарплати вище, французька не потрібна, навіть англійська не потрібна для певних низькокваліфікованих вакансії. Так що тут таке... Обирайте самі.
-
Моя улюблена ржака це як інші міста подарували своїм безхатькам квитки до Ванкуверу, мовляв їдьте туди, там гарно та тепло. Тепер у Ванкувері цілі містечка у парках :)
-
Воно то так, тут в Квебеці не безплатно, але не ведіться на то :) Аналізи коштують пару сотень, а навіть мінімальна зарплата в Квебеці - то біля 2000 на місяць. Плюс найголовніше - вартість життя в Монреалі буде в 1.5-2рази дешевше, ніж в районі Ванкувера. Тому один раз повівшись на безплатний мед екзамен можна потім вляпаться , що життя буде виживанням, а не життям. Маю таких знайомих і в Ванкувері, і в Торонто, де життя теж сильно дорожче
-
Окей, поясню щодо різниці мови так щоб всіх влаштовувало: Якщо ви будете вчити СЛОВНИКОВУ французьку, без врахунку того, квебекська вона, французька, бельгійська, північно-африканська чи центрально-американська, то ніхто ніколи не здогадається яку саме різновидність ви вчили - настільки воно все однакове. Різниця буде саме у вашій РОЗМОВНІЙ французькій
-
Вони граматично теж відрізняються, але не сильно.
-
Більше 10 років готую до екзамену на сертифікат з польської мови. Є люди, які швидко хапають на слух, але таких мало. Крім того в будь-якій мові треба розуміти: є те, що Ви чуєте на вулиці, а є літературний варіант, який вимагають на екзамені. І вони часто дуже відрізняються. Тому бажано знайти вимоги до екзамену й орієнтуватися на них. Тим більше що В1 - це, як правило, в кожній мові вся граматика. А різниця до В2 - лексика і мовні конструкції.
-
Я розумію) Просто до курсів ще довго Не хочеться гаяти час І я подумала,що реально відрізняється і я даремно ночами не сплю))