Український Монреаль
-
Граматика теж відрізняється, побудова речення різна, слова виставляються як в англійській мові.
-
Я розумію що, квебекуа це як суржик, тобто слова відрізняються
-
Ми вдвох приїхали за прихистком із рюкзаком, великою жіночою сумкою, трьома валізами (платили за додатковий багаж), кліткою із собакою і кошиком із кішкою. На три валізи розпихані були коробки з таблетками, мазі, краплі. Ніхто не перевіряв нічого з валізного багажу на жодній стадії. Тому потрібно розуміти, скоріше, що ситуації бувають різними.
-
Потрібно розуміти, що подібні повідомлення це шахрайство. Є ліміти на ввіз табачки і за повну валізу ліків теж можуть спитати на кордоні. Тому це великий ризик для людини. Да і потрібно розуміти, що той хто сюди їде з перспективою/ або прихистком наврядчи буде платити за додатковий багаж, аби привезти комусь сигарети чи ліки.
-
Краще так не робіть та передавайте із надійними людьми, бо в нас тут в чаті вже кількох людей так обманули.
-
В кінці серпня без проблем на кінець листопада записалися
-
Якщо ви хочете спонсувати вашу родину до Канади потім, то рахуються найближчі родичі - батьки, партнери, діти, усиновлені діти. Братів та сестер не можна, окрім якщо вони сироти.
-
Діти та партнер, не обов'язково бути одруженим.
-
Доброго ранку! вільне місце (0-18 місяців) у моєму субсидованому сімейному дитячому садку за 8,50 доларів США у Вільє-Ласалле. Послуги вихователя, пов’язаного з CPE Familigarde Lasalle, який стежить за благополуччям ваших дітей. Стимулююча освітня програма, збалансоване харчування згідно Канадського путівника з харчування та щоденні прогулянки. Приймаю групу дітей різного віку (від 0 до 5 років). Для отримання додаткової інформації я буду радий зустрітися з вами. Ви можете зв’язатися зі мною за номером 514-963-9683 Джіджі. 😊
-
www.quebec.ca/en/immigration/welcoming-ukrainians-to-quebec/in-ukrainian Ще раз це сюди закину, може комусь знадобиться, бо часто одні й ті самі питання.