Український Монреаль
-
Якого віку в вас дитина?
-
І ще питання мамам які знаходяться в Монреалі. Чи вдалося вам знайти садок ?
-
Правильно розумію, що на пр разом з заявником подаються лише подружній партнер+неповнолітні діти?
-
Це вам.
-
Почніть із імміграційного консультанту чи пошуку за чатом. :) Сама по собі робота в Монреалі не є підставою для отримання посвідки про постійне проживання.
-
Дуже багато інформації і не знаю з чого почати. Наприклад, моя мама почала працювати, і ми не знаємо, скільки потрібно працювати, щоб отримати PR. А у мене маленька дитина і я поки що не знайшла роботу
-
Де не можу підказати. Але знаю що протягом 3 років можна здавати російською мовою. З приводу української не знаю
-
Найкраще йти до імміграційного консультанта і він з вами складе план
-
Їх є сотні, тут треба брати до уваги такі параметри, як яка освіта, яка робота, який досвід роботи, який рівень знань мови
-
Нам говорили щоб ми не подавали sin в Інтернеті. Тільки можна подавати в банку або вже коли влаштовуєшся на роботу
-
Підкажіть будь ласка які є шляхи отримання PR і коли найкраще подаватися ?
-
Привіт ) при реєстрації на job bank просить sin number , варто вводити чи краще не реєструватись ?
-
В Монреалі ще нема такого
-
Знайшла інформацію в Британській Колумбії,що за медичний огляд не будуть виставлені рахунки, а також вони відшкодовують вартість якщо ви вже пройшли мед.огляд.Чи Правда це ? Якщо так, то чи є таке в Монреалі?
-
Пошук в чаті за словосполученням "посвідчення водія" не надав вам відповіді?
-
Читайте сайт SAAQ
-
Доброго ранку, підскажіть будь-ласка де податися на права?
-
На амазон доречі часто козлять і ставлять дорожче ніж воно у волмарті, я пару раз випадково помітила і тепер щоразу прогуглюю про всяк випадок
-
Тут просто часто сегрегація брендів, але так.
-
Мені здається найкращі ціни в волмарті
29 Jan 2023, 07:13
35694/240931
about 15 hours ago