Український Монреаль
-
З паспортом дитини прізвище збігається?
-
До всіх, хто вчора були присутні і до всіх хто не міг, до всіх хто і сьогодні заскочив на ту саму подію у українській школі. Дякую всім. Безмежно приємно бачити всіх . Безмежно тепло на душі, коли люди не байдужі до заходів, відвідують та вичерпують все що треба. Ви чудові 💙💛
-
Тому можна брати і без заземлення. Для ноута, я би краще купив інший кабель на амазоні за 19кад
-
Розетки з заземленням, але для мобілки воно не буде використовуватися, то хіба тільки для ноута
-
Який адаптер купити, з заземленням чи без?? Що там в Канаді розповсюдженно?
-
instagram.com/stories/montrealukrainians/2953939993009908720?utm_source=ig_story_item_share&igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Привіт! Коли і де саме сьогодні маніфестація?
-
Дякую за пораду. Так, дизайн та й форма взагалі має значення. І мені не все рівно. Просто то скрін-шот останньої презентації з іншого місця. Це останній слайд із контактами. Ось моя візитка. Сподіваюсь, зараз дизайн всіх влаштує ☺️ дякую за увагу.
-
То я про айфони Операторські банять, в мене операторський айфон був , розблокували в Україні , а тут його заблокували знову Не могла ні застосунок встановити , ні карту підкріпити для оплати , а потім оператор каже гуд бай Америка , а він як раз зі Штатів 😃
-
це так...правда! Нормальних людей ..різних колірів шкіри ..вихованих і ввічливих тут більшість.. це ще відчувається)
-
різні випадки...різні нюанси) Ви ж не можете знати що роблять сусіди зверху де музика... сміх...топотання ... Можливо там просто день народження дитини.. а можливо зброя...канабіс. ..алкоголь... Ви жмете кнопку ліфта..піднімаєтесь до сусідів...дзвоніте або стукає те у двері...вона відчиняється і на вас дивиться обдолбаний юнак..чи чоловік... і вже конфлікт! Це опасно... Тому.. якщо ви знаєте своїх сусідів дуже гарно це ще їх можно попросити, в іншому випадку...раджу виришувати такі питання за допомогою осіб яки вправі їх виришувати)
-
Мені здається що до цього складно звикнути після України, але тут реально набагато більш мирні люди і преса просто створює ілюзію усіляких gang crime та іншого трешаку.
-
Тому якщо у шумі немає елементу алкоголю, інших наркотиків, зброї чи насилля, зазвичай можна просто поговорити із людиною.