Український Монреаль
-
Просто відразу викликати поліцію це і є ескалювання конфлікту, якщо чесно. Вам потім із цими сусідами ще жити, а ви могли просто їх попросити прикрутити гучність "Месників" чи "Відьмака".
-
Ну, я звісно не про ситуації в стилі "чую як сусід вночі б'є дружину", це відразу до копів :)
-
Люди бувають дуже різні...
-
В мене такий досвід був і із студентською вечіркою, і із спортивними чемпіонатами у сусідів.
-
Так до чого тут залякування? Це ж Канада. Тут здебільшого вистачає сказати "ви голосні" і людина вибачиться і скаже що не знала що її так добре чутно.
-
не думаю що вірно віч на віч размовляти з тим хто порушує режим вночі :) Порушник може навпаки зробити заяву в туж саму поліцію що ви ії пришли і залякували. Тому тільки лендлорд ..або поліція.)
-
Дякую усім :) Здається, концерт вже завершили
-
Ні, в нас зазвичай дуже тихо. Це не рентовка, особливих правил нема. Але сусіди тільки що вирішили розпочати інструментальний концерт 🤣🤣🤣 мої усі сплять, їм не заважає, а мене бісить. Буду чекати, коли поліцію викличуть інші сусіди 😅
-
www.rbcroyalbank.com/dms/pba/open-an-account/offer-n-or.html?utm_dc=ga_DSC_10463639250_103872972717_601105180978__m&wbraid=ClIKCQjwhsmaBhCoARJBAMe86ynvZ1jqIrJMEuFBTtjSepD3VV3NvQ-tsjzwI_ElKY61GGkl5WcqgUEjLc60Wdy4actHUAeijWA84JdROiIaAjO5 Мене питали про айпади у рбс. Я хз чи це працює для ньюкамерів але ось реклама з акцією
-
Маєте право викликати поліцію, але краще спочатку спробувати поговорити віч на віч.
-
22 та пізніше має бути тихо.
-
Які часові норми по шуму в Монреалі? Що стосується сусідів
-
Краще мовчу
-
Палати мають москалі :)
-
♈️ Овен 22 жовтня. ✨ Сьогодні краще не пити, ми попередили. ♉️ Телець 22 жовтня. ✨ Ти на межі зриву, тік-так-тік-так. ♊️ Близнюки 22 жовтня. ✨ Відпусти ситуацію, краще життя попереду. ♋️ Рак 22 жовтня. ✨ Десь хтось думає про тебе, це чудесно. ♌️ Лев 22 жовтня. ✨ Це день, коли потрібно зробити перший крок. ♍️ Діва 22 жовтня. ✨ ЦІЛУЙ ЦІЛУЙ ЦІЛУЙ ♎️ Терези 22 жовтня. ✨ Багато зраджують, просто знай це. ♏️ Скорпіон 22 жовтня. ✨ Попрацюй над власним виглядом ззаду. ♐️ Стрілець 22 жовтня. ✨ Не підводь друзів, їм потрібна твоя допомога. ♑️ Козеріг 22 жовтня. ✨ Хороші новини близько, посміхнися. ♒️ Водолій 22 жовтня. ✨ Хочеш результату? Треба попрацювати. ♓️ Риби 22 жовтня. ✨ Нудний день. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Дяка. Йдіть вже спати
-
Шановна, все буде класно. Йду покурю і завтра буде день😉 вся громада буде палати. Закликаю всіх йти на мітинг та підтримувати нашу націю.
-
Коротше. В тебе є своя банда, і ми готові відстоювати нашого "орга" :) Кажу за себе і дружину - ми підтримуємо тебе в будь якіх справах
-
Та без проблем.