Український Монреаль
-
Купити мається на увазі піти до приватного лікаря?
-
Поки тобі будуь заново ставити діагноз діабет можна і від'їхати
-
Є. Купівля рецепту
-
От цікаво якщо наприклад у людини діабет і потрібно інсулін кожен день, невже нема якихось відпрацьованих схем
-
Тут траву купити простіше, ніж краплі від нежиті
-
Тому що це - Канада. Є інший варіант: купити рецепт (prescription) за гроші
-
Навіть якщо мова йде про ліки, які приймаєш кожного дня?
-
Тільки Emergency Все інше - видимість
-
Питання також про медицину. Поки не отримав картку страхування, як краще замовити рецепт на ліки? Іти у walk in клінік? Є інші варіанти?
-
Треба подзвонити в ramq і там вибрати спеціальну лінію для українців. Потім почекати на лінії хвилин 40, дочекатися оператора і дати йому всю необхідну інформацію
-
Телефонуєте в RAMQ Заповнюєте телефоном анкету. Отримуєте від них листа. Перевіряєте ваші персональні дані. Вкладаєте до листа все, що вони попросили. Відправляєте їм листа Листом отримуєте картку
-
Вітаю! Потрібно подзвонити в рамкю
-
Доброго дня всім! Допоможіть будь ласка з таким питанням: як отримують в Монреалі мед страхування? За ці два тижні , що я тут оформила стільки всього, маю купу документів , листів , але не можу зрозуміти , коли і де я маю реєструватись , щоб отримати страхування
-
І це - чудово
-
Ну це так, але там швидко виправили :)
-
Без питань. Коли солов'їною
-
Мені здається що якщо жінка шукає компаньйонок, яким здавати житло, це нормально що вона хоче жити із іншими дівчатами.
-
Згадала
-
Монреаль ❗️❗️❗️Дівчатка , якщо комусь треба житло пишіть у лс ❗️❗️❗️ Здам кімнату
-
Тут не люблять москвороту мову і сексізм
29 Jan 2023, 07:13
36319/239848
9 minutes ago