Український Монреаль
-
Тобто, повітря*
-
Pringles ніби 😁
-
Інколи word of mouth теж потрібен 😃
-
Печеньок в них є купа брендів , не знаю які наприклад взяти щоб добрі були
-
Питаю що в кого тут улюблене з солодкого 😅 наприклад з морозива в мене Magnum , з шоколаду Godiva , хотіла послухати хто що любить і рекомендує бо на канадському не знаюся)
-
Доброго вечора Шукаю усного перекладача за гарну оплату дуже терміново 🙏🙏🙏
-
країна іммігрантів, навіть не знаю що ви тут особливого хочете знайти)
-
Я тільки з арабських країн приїхала 😀 хочеться не арабського
-
знайдіть на карті оцей супермаркет: Supermarché Akhavan Там будуть традиційні арабсько-турецькі солодощі - купуйте та скоштуйде, дуже годно
-
Я дуже скептично завжди обирала солодощі, але скажу вам, навіть у доларамі в них там дуже класний шоколад, батончики, желейні цукерки, а ще я дуууже класні іриски, я ще здивувалися, як це? В них навіть пломби не залишають? 🤭😅 такііі м’які 😍
-
instagram.com/stories/montrealukrainians/2953517330755698000?utm_source=ig_story_item_share&igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
О доречі нагадали , які кому подобаються солодощі канадські (щоб не купляти все підряд і викидувати) , бо вже купила пудинг як пластик 😀хочеться знати хороші бренди печеньок, шоколадок канадських і тому подібне . Пишіть які в кого улюблені смаколики канадські
-
Можна весь ваш досвід в Монреалі.
-
Шановні, декілька оголошень до вашої уваги. Ті хто рідко тут читають… ваша втрата. Поширюйте інформацію зі своїми близькими та друзями. УВАГА!!!! У п’ятницю 21-го жовтня о 19:00 відбудеться інформаційна зустріч з бухгалтерами та фінансовими представниками щодо податків в Канаді. У всіх є питання щодо переказу коштів в Канаду з України чи щодо заробітку тут. Також швидко прийде час заповняти декларацію прибутку навіть якщо ви нічого і не заробили. Всі роблять декларацію. Таке враження що це буде як хелувін. Багато людей. Готуємось до чудової інформаційної програми. ВЖЕ Є ЧУДОВІ БУХГАЛТЕРА ЯКІ ПРОВЕДУТЬ НАДЗВИЧАЙНУ ІНФОРМАЦІЙНУ ПРОГРАМУ ДЛЯ НАС. ТАКОЖ Є СТРАХОВИЙ АГЕНТ ЯКИЙ ВАМ ПРОВЕДЕ КОНСУЛЬТАЦІЮ. Вони теж з вами проведуть не тільки одну а ряд інформаційних зустрічей якщо треба. Такого відгуку від нашої громади я не очікував. Я сим в шокови. 3260, rue Beaubien Est Montréal, Québec H1X 3C9. Наш інстаграм: instagram.com/montrealukrainians?igshid=YmMyMTA2M2Y= На кожному із заходів буде вільний збір на ЗСУ t.me/montrealukrainians
-
instagram.com/montrealukrainians?igshid=YmMyMTA2M2Y= Прохання до вас, надсилайте світлини мені щоб можна було поширювати те що ми створюємо в нашому місті. Підписуйтесь. Разом ми сила.