Український Монреаль
-
А чого в Юкамі лише 4 рівня? 🤔 дивно, там де 4 - сесії як правило по 11 тижнів. Та не в цьому суть. Важко звичайно. Сьогодні навіть з викладачем розмовляли, він каже що ця програма францизаціі - дуже важка. По правилам десь рівні 2-3 потрібно просто говорити, а людина повинна слухати. А ми починаємо розмовляти з нульового рівня. А це неправильно. Потрібно як з дітьми. Якийсь час ти їм кажеш, а вони просто слухають. А потім починають відповідати, і спочатку просто словами. А не з першого уроку - Жемапель)) Але якщо за правилами - то програма розтягнулась би на 2 роки. А так не можна. Тому він каже що якщо ви бачите що не дотягнули рівень, то краще залишитися і пройти його ще раз. Нічого в цьому «такого» немає. Це тільки плюс буде для вашої мови. Тому я б радила вам кидати курси. А пройти ще раз рівень. Ви візьмете набагато більше. «Дорогу осилит идущий.»😉
-
Ні, 2 місяці лише . Я почала з другого ніво. Мабуть через те що вся думками вдома..в Україні. Але вона мені і важкою здається. Ті хто вивчив франсе - як ви то зробили ? І скільки часу зайняло то у вас ?)
-
Я думала мене за 42$ роздягають :)
-
Ого, 70$ це прямо соковито :)
-
Якщо ви класний майстер то відбою від клієнтів не буде. Я вам як бьюті майстер говорю, я наприклад своєму майстру манікюру плачу 70 $.. Правда вона робить манікюр ідеальний. Знаю одну дівчинку, яка тільки закінчила курси і вже має хорошу базу клієнтів. Ще одна знайома переїхала з Києва і влаштувалася в салон без знання мови. Що потрібно, їй переводять( Адмін салону російськомовна). Тут хороших майстрів з руками і ногами будуть хапати.
-
А що це таке цікаве?)
-
Я відвідую . В UQAM. Закінчую рівень 2 ( всього тут 4) . Щось мені не заходить це франсе .не знаю чи варто себе далі мучати 😂
-
Як хочеться, у своє задоволення.