Український Монреаль
-
Особисто я - не заперечую
-
Доброго дня! Ми зараз робимо страхування. В мене є питання. Я перевірив усі дані, виправив помилку. Що треба робити зараз? Мені треба йти до Фармаприкс, що там роблять? Підтвердження ID? Роблять фото для RAMQ? Копії паспортів и воркперміт? А що дали? Підтвердження місця проживання треба, як це зробити? Що після цього, усе класти у конверт і надсилати? Буду дуже вдячний за відповідь.
-
Пробачте як що я чогось не зрозумів, але ж я по пошуку у чаті не знайшов відповіді.
-
Вимкнуто
-
Є питання,одна наша співвітчизниця знаходиться зараз в Італії і її біометричний паспорт італійці взяли щоб поставити їй туди дозвіл на проживання чи щось таке Вона може податися на візу на підставі тільки національного паспорту чи ні?
-
Точка доступу так і називається
-
Там у шторці
-
А як це зробити і де шукати? Сорян я чайник в цьому
-
Перевір що не стоїть режим Точки доступу
-
#sin #сін Відстояли в черзі і вам не дають сін? Кажуть треба їхати в аєропорт? Таки треба. Приїжджаєте в аєропорт спускаєтесь на перший поверх до door 27 (виходу 27). Потім йдете на право від виходу 27 (якщо дивитися на вихід 27) метрів 40 - там заходите в коридор (оріентир 3 чорних телефона перед входом в коридор) (можете спитати у людей у червоних жилетах куди йти). Коли підійдете до візових офіцерів, там перед ними сидить охоронець, який захищає віконце офіцерів від зайвих турбот. Охоронець направив до віконця офіцера візового, він позвав іншого офіцера і той подзвонив кудись, потім підійшов до мене і сказав, що «починили» ворк перміт. Повернувшись в сервіс Канада дали сін намбер як треба.
-
Люди хто знає, підключив вай фай, але не можу його увімкнути на ксяомі, тисну тисну на назву вай фая а воно не натискається. Ноути і старенький айфон який купив тут підключилися без проблем
-
І не на перший місяць, бо цього не вистачить на перший мабуть))
-
І не факт що заради економії як раз таки сша та Канада не наймають спеціалістів с більш дешевих країн
-
Так, фактично на місць життя в Канаді)
-
З однієї сторони так, але там дуже багато спеціалістів з Індії та азіатьских країн, там буде зовсім інша ситуація
-
Тим паче що для Канади і розцінок канадських це дійсно небагато)
-
Я намагався витримати стиль авторині))
-
Люди думають що ті три тисячі то якісь мега гроші заради яких варто так напрягатися))
-
Да не потрібно виправдовуватись) тим паче Ви хочете їхати працювати, а не на допомогах соціальних сидіти )
-
Я в Румунії, працюю, безкоштовном житлом та грошовою допомогаю не користуюся, хоча міг би вже як 8 місяців, просто в Канаді для роботи в ІТ куди більші перспективи аніж в ЄС да і США поруч)
29 Jan 2023, 07:13
36623/240399
15 minutes ago