Український Монреаль
-
Так Сін питають у банках та для роботи У вас це має бути прописано на документі з сервіс Канада
-
згоден. про війну ми не розмовляли, але здається мені що вона нормальна людина :) до того ж разом з нею працюють ще кілька людей. з Молдавії і здається з Украіни також є дівчина. Я обирав лище для того щоб мати змогу пояснити яка стрижка мені потрібна, бо нажаль англійська ще не дуже, а французськоі не знаю зовсім. то ж вирішуйте самі
-
Для мене це теж було сюрпризом)
-
Я нікого не хочу образити, просто якщо можна підтримувати один одного навіть в дрібних речах (як стрижка), то я краще буду приносити прибуток українцям. А на рахунок росіян, які давно виїхали, то це індивідуально. Тут є росіяни, які виходили і виходять на мітинги під посольство болотної держави і всяко підтримують українців. А є росіяни (по інших країнах знаю точно, бо доводилось спілкуватись), що живуть в Європі 14+ років і топлять за рососію, дивляться новини тільки з мордора і кажуть "фсьо ні так адназначна". Для таких час їхнього перебування поза рашкою не має значення
-
Доброго дня всім , допоможіть розібратися , работодавець підчас найму вимагає заповнити форму на сайті groupetrak.com , а в формі присутнє поле «civic number” , як я розумію , се номер SIN . Це норма ?
-
хм.. а якщо канадці? людина приіхала до Канади з рф ще 30 років тому. то вона теж погана?
-
Російськомовні згодяться?