Український Монреаль
-
можно эскiз на хлiб намазати
-
зато 10 дизайнерiв готовi намалювати эскiз даху
-
А потім ти такий хуяк і дах зробити 18к, а хлопці розписані на три місяці наперед :)
-
Просто тут зараз виходить що трохи демографічний перекос, все більше людей йде вчитись на всяку фігню типу моєї спеціальності, і сильно невистачає всіх нормальних (вчителі, лікарі, усе, що треба робити руками тощо), поки молодь вчиться на дизайнерів, маркетологів та психологів :)
-
Інтерак ок.
-
В плані?
-
всi цi фiльми що я дивився виходить брехня
-
ти йому просто заплатила?
-
Мені он хлопець один день міняв бетонні шви на фасаді будинку, працював із 9 до 15, 700 баксів :)
-
Плюс не забивайте на свої рукаті спеціальності, всі ці сантехніки, електрики, зварники та інші тут добре отримують. Наприклад, зараз місто Монреалю шукає електрика на 40.54$ на годину, а в приватному бізнесі ці цифри будуть більшими.
-
Your mandate You ensure the safety of the citizens of tomorrow at school crossings. More specifically, you: bond with children by teaching them safe road and pedestrian safety practices; keep a watchful eye and work in collaboration with your neighborhood station; interrupt, by means of a portable sign, automobile traffic in a safe manner; notify 9-1-1 immediately when a child is injured and manage the situation until emergency services arrive.
-
Це трохи більш наворочена, але у міст часто є і прості вакансії, типу стояти на перехресті у жилеточках коли шкільні дні. Ніфіга особливо робити не треба, все одно гнучний графік та 20 баксів на годину: simenligne.ville.montreal.qc.ca/OA_HTML/OA.jsp?page=/oracle/apps/irc/candidateSelfService/webui/VisVacDispPG&OAHP=IRC_EXT_SITE_VISITOR_APPL&OASF=IRC_VIS_VAC_DISPLAY&akRegionApplicationId=821&transactionid=1233073388&retainAM=N&addBreadCrumb=RP&p_svid=268388&p_spid=10632027&oapc=14&oas=rqFC3ey8PYWKwAD0bGjhog..
-
Це я скоріше про те, що такі роботи багато де потрібні, у Монреалі теж. Наприклад ось шукають теж щоб підрівнював дерева для Монреалю, 34.66 на годину: simenligne.ville.montreal.qc.ca/OA_HTML/OA.jsp?page=/oracle/apps/irc/candidateSelfService/webui/VisVacDispPG&OAHP=IRC_EXT_SITE_VISITOR_APPL&OASF=IRC_VIS_VAC_DISPLAY&akRegionApplicationId=821&transactionid=1233073388&retainAM=N&addBreadCrumb=RP&p_svid=266146&p_spid=10551023&oapc=9&oas=zDEBkaBLy5QlegUVO0KZkg..
-
якщо нiчого у життi не виходить + нiчо не можеш - йди в айтi
-
айтi то для бидла
-
Можна займатись різними спеціальностями, а не вайті-вайті як в Україні :)
-
Ну так це круто ж :)