Український Монреаль
-
взагалi там йе можливiсть шукати працю на indeed.ca по ключим словам тiпа без знання мов, але я не пам'ятаю по яким саме я знаходив
-
майже вся "перевiрка" вона вербальна + аналiзи. Тобто досконально вас дивитися не будуть, пару запитань про хронiчне та самопочуття у цiлому
-
Хто вже пройшов медичний огляд, поділіться будь ласка враженнями, які аналізи брали, що перевіряли, скільки по часу зайняло. Бо читала що когось ретельно перевіряють, а хтось на 15 хвилин зайшов, запитали як самопочуття і все. Дякую
-
Дякую, буду чекати на його відповідь 😊
-
це до Karim'a , вiн головний по працевлаштуванню на склади, я тобi можу порекомендувати вивчити одну з мов як умога ранiше. Ти знайдеш працю або з англiйською або з французькою, але точно не знайдеш без жодноi
-
Можеш щось порекомендувати? Багато роботодавців з ким я зараз спілкувався, можуть взяти лише від другої половини листопада
-
нiчого поганого нема, на перший час норм, але май до себе повагу та не залишайся там круглогодично
-
Взагалі не проблема, ми на заводах працювали )
-
бiльщiсть ваканцiй без мови для чоловiкiв то на склад - звикайте.
-
на склад)))
-
працювати реально вигiднiше
-
Привіт! А які є зараз вакансії, на які можуть взяти?
-
Наразі це таке собі. Працювати - вигідніше.😅 Навіть якщо двоє дорослих в сім’ї, то навіть на французьку вигідніше ходити) Просто бувають обставини звичайно.
-
Інша - одна з дитиною підлітком. Їй зараз подовжили після 4 місяців. Так само призначили 996 на двох.
-
Нікого такого не знаю) 750 всі отримують кого знаю. А, ні, одній підняли до 900, коли вона надала ліз що дорожче квартиру винайняла.
-
В мене знайома одна і їй надсилаюсь 1300
-
Дуже повезло. Знайома при таких же розкладах 1100 отримує. Інша сім’я 1250. 1400 я бачила до цього тільки на 4 людини.
-
2 дорослі та дитина
-
Забийте тут в пошуку - фудбанк
-
Хочу ще запитати з приводу футбанків, які правила, чи може хтось порекомендувати адреси?
29 Jan 2023, 07:13
36963/238259
about 4 hours ago