Український Монреаль
-
Ну так можна все під ІПСО підігнати. Наприклад, корупція серед низки волонтерів - розбиратися не потрібно, хай далі крадуть, бо це ІПСО.
-
При тому, що постійно йдуть ІПСО на Україну й українців, і схоже, що це одна з них.
-
Дякую
-
А причому тут стукачами? І чому це має якоюсь тінню падати на всіх українців? Мені здається що навпаки це показує що українці чесні і навіть те що інша людина має український паспорт - не дає їй право зловживати допомогою канадців. Але я би краще писав сюжети як про цю пару Zомбі кримських
-
А яке прізвище журналістки?
-
якщо вам прийшов лист щоб ви відправили документи, то значить все вірно)
-
Тобто українцям бути стукачами на українців щоб виставити нас в тому числі в «хорошому» світлі? 🤔
-
Я про них вже з різних джерел чув, і вважаю шо добре що таке висвітлюють)
-
а є посилання на цей випуск новин не з тіктока?
-
В продовження публікації про "біженців"
-
Дякую! Але ось по реєстрації я боюся що може щось не так зробила
-
я бачив таких у Болгарії
-
Вони можуть вам призначити курси на тому тижні, якщо в школах буде недобір (так буває, не всі приходять, або деякі переводяться в інші школи), але це не дуже часто. Очікуйте вже призначення на січневу сесію. Або можливо ще потрапите у якийсь сежеп, у них наче сесії трохи пізніше в листопаді починаються.
-
Добре дякую
-
А. Так чекайте)) У всіх це займає приблизно 2 місяці. Це норма.)
-
Час очікування місяці два в середньому
-
Місяць
-
Так все зробили місяць тому, навіть паперовий лист відправили
-
Ну тому що з Польщі вони напряму виїжджають в Україну і польські прикордонники це можуть скоординувати з місцевими службами)
-
А за що вас Брін у Гуглі забанив?
29 Jan 2023, 07:13
37098/238180
11 minutes ago