Український Монреаль
-
Місяць
-
Так все зробили місяць тому, навіть паперовий лист відправили
-
Ну тому що з Польщі вони напряму виїжджають в Україну і польські прикордонники це можуть скоординувати з місцевими службами)
-
А за що вас Брін у Гуглі забанив?
-
Що саме не виходить? Ви кабінет створили? Копію ворк перміту вже відправили? Коли?
-
Якщо скористатися пошуком в групі, ви отримаєте безліч відповідей на своє запитання
-
Ви зробили вже реєстрацію на сайті MIFI?
-
Західні українці таке творять, заробляють на війні… і це дуже прискорбно. Європейці думають що українці від війни тікають, а вони від бідності тікають…
-
Ну Польща ж чогось повідомляє))) Так чому б і Іспанії не повідомити?😉
-
Добрий день! Люди допоможіть, як записати маму на курси французської від уряду. Покроково, бо все що робили щось не працює. Курси повинні початися ось ось а відповіді намає((( що робити?
-
О’кей. Скільки реальних українців (мам з дітьми, яким ми одяг збираємо наприклад по всіх усюдах) - постраждають від такої статті? Чогось в Німеччині ніхто таких статей не замовляє, хоча там цей «туризм» набаго більш розвинений. Вам не здається це дивним? Хто замовив цю статтю? І для чого?
-
Ви про Польщу? Є різниця, людина наприклад отиримує допомогу в Німеччині, поїхала в умовну Іспанію і звідти вилетіла з ЄС, прикордонна служба Іспанії не буде повідомляти в соцслужби Німеччини, щоб людину зняли з виплат.
-
Тут цікавіше інше, коли війна почалася їх у ЄС безкоштовно селили, а вони на Україні останні гроші в людей видирали за житло. Хто знає ціни на житло у Львові в курсі скільки брали за ночівлю
-
Я тобі кажу як люди живуть, можу ще схеми накидати. Там бабки нормальні заробляють, повір мені.
-
Ну й фіг із ними. Тут скоріше питання в тому, що ніхто не буде замість цього дарувати по 3000 українським військовим. Хай хоч просто українцям допоможуть.
-
Я тобі ще можу розказати як вони кеш тягали цілими сім'ями коли була різниця між курсами валют іздили туди сюди безкоштовними автобусами, це всі знають
-
Я це пишу не просто так. Я ТОЧНО знаю як це працює. Я знаю людей які виїжджали на два тижні до України а по приїзду побачили що їх зняли з допомоги. Вся інформація при перетині кордону приходить в певні органи. Там теж не дурні працюють, повірте. Більш того, я знаю людей яким прийшли офіційні листи щоб вони повернути частину допомоги, бо як виявилося що вони наприклад виїхали з Євросоюзу 20 числа, їх заднім числом зняли з допомоги (бо прийшла інфа з кордону) і вимагали повернути гроші з 20 по 1 число наступного місяця. Так що вам тільки здається що за кордоном дурні.😉
-
Цікаве порівняння, Вам не здається що в середині однієї країни координація органів на порядок вища?
-
Ніхто не іде працювати в Ірландії, нащо це їм?
-
Хело. Не маю ніяких проблем , окрем: коли поповнила карту , то була комісія. Поповнювала в Україні , в приваті
29 Jan 2023, 07:13
37114/238259
about 4 hours ago