Український Монреаль
-
Ну й фіг із ними. Тут скоріше питання в тому, що ніхто не буде замість цього дарувати по 3000 українським військовим. Хай хоч просто українцям допоможуть.
-
Я це пишу не просто так. Я ТОЧНО знаю як це працює. Я знаю людей які виїжджали на два тижні до України а по приїзду побачили що їх зняли з допомоги. Вся інформація при перетині кордону приходить в певні органи. Там теж не дурні працюють, повірте. Більш того, я знаю людей яким прийшли офіційні листи щоб вони повернути частину допомоги, бо як виявилося що вони наприклад виїхали з Євросоюзу 20 числа, їх заднім числом зняли з допомоги (бо прийшла інфа з кордону) і вимагали повернути гроші з 20 по 1 число наступного місяця. Так що вам тільки здається що за кордоном дурні.😉
-
Платять, вони сюди прилітають погуляти, частина працює але не всі. Потім вони ідуть толпою на курси, оформлюють футбанк на півроку, потім ще одні курси типо бізнесу на стипендію й не погано живуть, деякі ще на кеш ввечері працюють. частина в ЄС вертається. Допомогу платять добре на картку, тобі не треба в Німеччині кожний місяць ходити відмічатися.
-
Типу, Руслан, ви ж теж мабуть не із України виїхали. Тому скоріш за все не тікали від війни, як і купа людей у чаті. Але ви все одно українці, яким не завадить допомога.
-
Інакше це перетвориться у "не треба нам українців, вони всі шахраї та їдуть по бабло", що й так зараз часто стає проблемою як тільки європейці розуміють що до них їдуть не родини із дітками, а заробітчани, релокатори із Польщі чи фейкові волонтери.
-
-
Ну це зрозуміло, з іншого боку, писати про таке у новинах це давати москалям інформаційну зброю проти нас і того, як себе поводять наші біженці.
-
Зараз я тобі розповім як роблять виходці з Західної України (Львів, Ужгород та інші міста). Здають свою квартиру за 700-1000 баксів на місяць, далі ідуть всі гуртом до Німеччини або іншої країни типу Бельгії. Оформлюють біженство на всю родину включно бабусі в та дідусів, це близько 400 евро на кожного. Далі, найбільш хитрожопі беруть внутрішній паспорт й оформлюються по ньому біженцем в Ірландії. Дали, беруть всю свою велику родину й летять до Канади, де живуть нахаляву 2 тижні у отелі й отримують ще бабки від червоного хреста. Далі чекають гроші від уряду, на кожного по 3000 а на дитину по 1500, подаються ще на провінційну допомогу й дуже непогано себе відчувають
-
Підкажіть будь ласка телефон та адресу консульства України в Монреаль, чи в якому місті знаходиться в Квебек
-
Ну О’кей. Одна пара. А даваааайте напишемо цілу статтююю… яку рознесуть по всій Канаді та іншим країнам, і яка стопудово зіграє не на користь тим тисячам і мільйонам інших українців які зараз перебувають за кордоном - бо хтось десь знає одну таку пару.)) ну дві. Ну сто. Ви самі не бачите що це маразм?
-
А ще до Парижу треба добратися