Український Монреаль
-
♈️ Овен 19 жовтня. ✨ СЬОГОДНІ ТИ БУДЕШ ВБИВАТИ. ♉️ Телець 19 жовтня. ✨ Взаємна любов? Іди проспися. ♊️ Близнюки 19 жовтня. ✨ Ой, Близнюки сьогодні особливий топ! ♋️ Рак 19 жовтня. ✨ Одягайся симпатичніше, крутий день. ♌️ Лев 19 жовтня. ✨ ІНТРИГА ІНТРИГА ІНТРИГА ♍️ Діва 19 жовтня. ✨ Краще з Овном, ніж без нього. Дай йому шанс. ♎️ Терези 19 жовтня. ✨ Токсичний ти... і твій деньок... ♏️ Скорпіон 19 жовтня. ✨ Можна мені адекватних друзів? ♐️ Стрілець 19 жовтня. ✨ Ти заслужив набагато більше, пам'ятай це. ♑️ Козеріг 19 жовтня. ✨ Може до Стрільця і Діви придивишся? ♒️ Водолій 19 жовтня. ✨ Твоя проблема — додумувати за людьми. ♓️ Риби 19 жовтня. ✨ Нічого не хочу. Нічого не розумію. Нічого не знаю. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
По перше у цьому чатi спiлкуються виключно украïнською
-
1320 Rue Charlevoix, Montréal, QC H3K 2Z9
-
О, ви не могли б дати його контакт чи підказати як його розшукати?
-
Тут у чатi чувачок який допомагайе з цим, з CSAI
-
Дякую ❤️
-
Добрий день) може хтось давав свій паспорт на вклейку візи у Гаазі? Підкажіть будь-ласка скільки часу у вас це зайняло? Заздалегідь дякую за відповідь ❤️
-
Шановні, підкажіть будь ласка, комусь вдалося ( і як) зняти квартиру до приїзду?
-
Хіба Криївка працює по п’ятницям :)
-
Patisserie Vatra 4524 Rue Bélanger, Montréal, QC H1T 1B6 Але українських товарів з відомих причин все меньше і меньше