Український Монреаль
-
Але на українські права страхування буде дорожче?
-
По законам квебека ви можете іздити по укр правам 6 місяців. Якщо після 6 місяців ви іздити не маєте право поки не зміните права на квебекські. Але чкщо ви не встигли іх замінити- то можете замінити іх пізніше, без неоьхідності заного проходити навчання
-
Чоловіку дали одразу , мені сказали що треба чекати , я зводила вчора знову , сказали передзвонити через неділю .. причину не кажуть 🤦🏽♀️
-
Якщо комусь цікаво.
-
А казали скільки часу чекати?
-
Це в нас така ситуація, але дитині 14 років і паспорта немає ні українського ні закордонного, тільки фото в моєму закордонному паспорті. В нашому випадку незрозуміло взагалі з вклейкою. Хо був в такій ситуації, поділіться будь ласка
-
Я шукаю українського косметолога. Відгукнісь якщо ви працювали в Україні косметологом. Дуже дякую ❤️🙏🏼
-
Ого, цікаво від чого все залежить. Ми прийшли в service Canada, черги не було, отримали сін за 30 хвилин
-
Зрозуміло, дякую
-
Я свій sin жду з 20 вересня ..🤦🏽♀️
-
А хто підскаже, де знайти правила дорожнього руху на рос чи укр мові?
-
Вони всі працюють однаково, роблять теж саме, ціна +- однакова. Вас там розважати не будуть, візьмуть аналізи, зроблять рентген, запитають пару запитань і вільна .
-
Дякую, та я бачила, я просто питаю, може хтось саме клініку якусь порекомендує)
-
У нас більше
-
але краще раз у пару тижднів дзвонити їм бо мені вже треба було як тиждень бути на курсах а на сторінці цій не було жодного письма
-
t.me/montrealukrainians/35027
-
Я чекала 3 місяці
-
Дзвонила, сказали очікувайте)
-
подзвоніть у міфі
-
Чекайте, 2 тижні то небагато. Я, наприклад, 2 місяці чекала
29 Jan 2023, 07:13
37517/236447