Український Монреаль
-
Просто приходиш
-
Вітаю! Треба записуватися чи просто приходити?
-
Приходь на наші здибанки. Завжди безліч нових людей
-
хочу нові знайомства тільки приїхала пишіть всім рада))
-
Шановні, декілька оголошень до вашої уваги. Ті хто рідко тут читають… ваша втрата. Поширюйте інформацію зі своїми близькими та друзями. УВАГА!!!! У п’ятницю 21-го жовтня о 19:00 відбудеться інформаційна зустріч з бухгалтерами та фінансовими представниками щодо податків в Канаді. У всіх є питання щодо переказу коштів в Канаду з України чи щодо заробітку тут. Також швидко прийде час заповняти декларацію прибутку навіть якщо ви нічого і не заробили. Всі роблять декларацію. Таке враження що це буде як хелувін. Багато людей. Готуємось до чудової інформаційної програми. ВЖЕ Є ЧУДОВІ БУХГАЛТЕРА ЯКІ ПРОВЕДУТЬ НАДЗВИЧАЙНУ ІНФОРМАЦІЙНУ ПРОГРАМУ ДЛЯ НАС. ТАКОЖ Є СТРАХОВИЙ АГЕНТ ЯКИЙ ВАМ ПРОВЕДЕ КОНСУЛЬТАЦІЮ. Вони теж з вами проведуть не тільки одну а ряд інформаційних зустрічей якщо треба. Такого відгуку від нашої громади я не очікував. Я сим в шокови. 3250, rue Beaubien Est Montréal, Québec H1X 3C9. На кожному із заходів буде вільний збір на ЗСУ t.me/montrealukrainians
-
Дякуююю! ❤️❤️❤️
-
Давайте всі привітаємо нашу @GlaznoeDno з днем пристаріння тіла та днем збільшення розуму. Лайфхак на день народження: завжди сідай у транспорті коло людей похилого віку, всі подумають що це тільки від них перегаром несе.
-
♈️ Овен 18 жовтня. ✨ Не потрібні тобі гроші, потрібна любов. ♉️ Телець 18 жовтня. ✨ Шансів мало, але ти не думай здаватися. ♊️ Близнюки 18 жовтня. ✨ Тебе всі запам'ятають легендою... ♋️ Рак 18 жовтня. ✨ ПСИХЛІКАРНЯ ТЕБЕ ЧЕКАЄ. ♌️ Лев 18 жовтня. ✨ Може з Рибками замутиш? ♍️ Діва 18 жовтня. ✨ Не здумай сперечатися, сьогодні програєш. ♎️ Терези 18 жовтня. ✨ Ризикуєш проспати найцікавіше... ♏️ Скорпіон 18 жовтня. ✨ Сьогодні доведеться понервуватися. ♐️ Стрілець 18 жовтня. ✨ СЬОГОДНІ ДУЖЕ ВАЖЛИВА ЗУСТРІЧ. ♑️ Козеріг 18 жовтня. ✨ Тссс, сьогодні просто відмінний день. ♒️ Водолій 18 жовтня. ✨ ТОБІ ПОТРІБНА РОМАНТИКА. ♓️ Риби 18 жовтня. ✨ Необхідно сьогодні напружити булочки. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Всім доброго дня. Буду вдячна за допомогу та поради у наступному питанні. Вчора взнала, що в Торонто можна обміняти українські права без здачі екзаменів. Чи справді це так та, можливо, хтось вже має такий досвід та може ним поділитися? А також в результаті чи зможу я ними користуватися в нашій провінції чи потрібно буде обміняти?
-
Спасибо
-
Пiдкажiть будьласка . Хто вклеював вiзу вже в Канадi , скiльки часу це зайняло
-
Один з двох - так. В СІВС картка тільки дебітна. Бо ввічливий йовбак у відділенні, взагалі щось не там натиснув (чи просто накиздів) і не відправив у роботу анкету для кобрендингової кредитки Costco, і коли я додзвонився на їх гарячу лінію, співробітник здивовано запропонував оформити кредитку по телефону. Отже кредитки у СІВС - нема. Вона є, у іншому банку
-
У вас рахунок із СІВС?
-
Ну я ж, як і ви - зареєструвався спеціально. Бо я - не теоретик, а - практик. Отже там, де відповіді на запитання при реєстрації, я їх завернув до СІВС. І вони - здулись)
-
Мені здається це - не складно s.fwd.ws/ex6hS
-
А де ви там обирали спрямування?