Український Монреаль
-
На кредитну історію впливає чи вчасно ви платите рахунки, чи вчасно розраховуєтесь з банком. Наявність другого рахунку не підніме ваш рейтинг кредитний
-
Хіба я таке говорила?) я це прекрасно розумію, просто відповідаю на питання, як таке взагалі можливо Тож не чіпляйтеся до слів без причини, будь ласка)
-
Я просто питаю чи потрібно,чи це вплине на кредитну історію?
-
А для чого вам два рахунка?
-
Доброго вечора,хто підкаже чи потрібно відкривати рахунки в двох банках?я відкрив в ВМО і маю рандеву на CIBC,чи це не потрібно?
-
Зайняті, бо мабуть є не тільки ви, і не тільки ваше дос’є. Завжди легко сказати що хтось нічого не робить.
-
Так буває, і по чату бачу, що не одні ми такі щасливчики Сьогодні знову дзвонила їх порухати, то кажуть, що навіть нічого не розглядали ще, бо, бачте, їхні агенти дуже зайняті🫠
-
Треба давали уроки української. Дуже гарна промова )))))
-
Дякую)
-
Дякую)
-
будь-ласка, картку можна замовити поштою онлайн
-
Дякую
-
Повний день 8-30 -15-30 пн-пт в школу на повний день вас призначать в МіФі, самому не можна обрати
-
Можу порадити FIZZ,при реєстрації з кодом CET96 , отримуєте 25 доларів на рахунок ( працює як для мобільного плану так і для домашнього інтрнету) fizz.ca/en?ref=fizz.ca/en?ref=CET96
-
Але здається не всі школи платять за навчання? А якщо повний день то який розклад, чи де можна дізнатися?
-
А якщо на повний день хочете, то через сайт Міністерства інтеграції, францисізації і іміграції
-
Можна в інтернеті пошукати найближчі до вас школи, зареєструватися на рандеву і прийти до них в назначений час. Я прийшла безпосередньо до школи, вони мені дали листок з розкладом і сказали, що реєстрація починається з 5 жовтня, через сайт їхній записалася і пройшла евалюацію.
-
Як так ? Я отримала його за хвилин 10
-
Сама реєстрація на сайті якомусь проходить?
-
Так, якщо на пів дня, то 25 чи 26 доларів. Потрібні паспорт, дозвіл на роботу, два докази адреси проживання - в моєму випадку документ з банку ,що я там оформила картку і оплата за школу дитини. Може підійти любий документ про оплату любого рахунку - за світло, телефон і т.д.
29 Jan 2023, 07:13
37653/238306
35 minutes ago