Український Монреаль
-
Ми теж для цього і хотіли , але не вийшло
-
Ага, ясно Бо я хотіла вже так собі кредитну історію будувати
-
Дуже складно. Ми без роботи пропонували 60% від вартості авто внести і нам не дали кредит. Але може це нам так « щастить».
-
беруть кров, роблять рентген. потім лікар дивиця горло і щупає. питає чи небуло там якихось операцій і тд. і всьо
-
Доброго дня! Хтось медичний огляд проходив в Монреалі? Що запитували? Як в кого проходив медогляд?
-
Ми летіли з Варшави з пересадкою 15 годин в Парижа, проблем не було. Але в нас білети були з Варшави, тому якщо просто летіти з Парижу, не можу сказати
-
Добрий день, таке питання, хтось з електронною візою намагався виїхати з інших країн окрім тих що написані у візі? Заздалегідь дякую)
-
Привіт, по обміну водійського посвідчення ніяких оновлень немає? Тобто все так же потрібно здавати тести та водіння?
-
Roomster дешевший, так. Якщо там кілька людей у квартирі, це в принципі ок ціна без переплат для новоприбулих.
-
Доброго дня підкажіть будьласка дивився ціни на сайті roomster для того щоб зняти кімнату в якості суборенди район anjou, saint-Léonard Montréal, пишуть 350-450 Дол це відповідає дійсності, дякую
-
Вимагають кредитну історію.
-
В мене питання:чи реально взяти авто в кредит, не маючи роботи в Канаді? Чи вимагають в таких випадках великий перший внесок?
-
Треба ж підколоти
-
Беру
-
реклама платна ж?
-
Я теж
-
Не ображайтесь
-
Вітаю! Даю уроки французької онлайн
-
Виправив, дякую, що знайшли час прочитати оголошення та звернули увагу на помилку в даті
-
здається щось дивився в ньому
29 Jan 2023, 07:13
37943/236768
27 minutes ago