Український Монреаль
-
Ми летіли з Варшави з пересадкою 15 годин в Парижа, проблем не було. Але в нас білети були з Варшави, тому якщо просто летіти з Парижу, не можу сказати
-
Добрий день, таке питання, хтось з електронною візою намагався виїхати з інших країн окрім тих що написані у візі? Заздалегідь дякую)
-
Привіт, по обміну водійського посвідчення ніяких оновлень немає? Тобто все так же потрібно здавати тести та водіння?
-
Roomster дешевший, так. Якщо там кілька людей у квартирі, це в принципі ок ціна без переплат для новоприбулих.
-
Доброго дня підкажіть будьласка дивився ціни на сайті roomster для того щоб зняти кімнату в якості суборенди район anjou, saint-Léonard Montréal, пишуть 350-450 Дол це відповідає дійсності, дякую
-
Вимагають кредитну історію.
-
В мене питання:чи реально взяти авто в кредит, не маючи роботи в Канаді? Чи вимагають в таких випадках великий перший внесок?
-
Треба ж підколоти
-
Беру
-
реклама платна ж?
-
Я теж
-
Не ображайтесь
-
Вітаю! Даю уроки французької онлайн
-
Виправив, дякую, що знайшли час прочитати оголошення та звернули увагу на помилку в даті
-
здається щось дивився в ньому
-
Щось знайомий комплекс...
-
Ви мали на увазі 2 березня?))
-
31 лютого ? Це коли ?
-
Всім доброго ранку! Здаємо студію з шикарним видом в центрі Монреаля на 3 місяці: з 1 грудня по 1 березня. В квартирі є своя пральна та сушильна машини. Вартість: 1650$/міс. До вартості включено: wi-fi, опалення, світло, тренажерна зала, конференц зали, кінотеатр, ігрова кімната та ін. Усі питання можете ставити в особистих повідомленнях. Усім гарного дня 😊
-
Кому треба?
29 Jan 2023, 07:13
37948/236727
5 minutes ago