Український Монреаль
-
Але я погоджуюсь що RBC найменш привітний до іммігрантів. Що смішно, свого часу нам рекомендували саме цей банк.
-
По ціні навіть дешевше на місяць
-
Або сплачуєш та користуєшься. Це аналог Platinum від Monobank
-
По рівню картки
-
Так це така)
-
А, ну я не про такі, а типу чорної мастеркартки, щоб відбити її вартість на двох людей, треба на ній витратити десь 35к, і тоді кешбеком це компенсується.
-
У BMO перший рік безкоштовно, а далі 120$ на рік
-
Так, але там і fee великі, хіба дуже багато усього купувати.
-
По ним доступ до бізнес-лаунжів у аеропортах, більше кешбеку, мильна програма та багато іншого
-
1) BMO: Дають українцям 2.5-3к кредитного ліміту та 2 роки безкоштовного використання 2) CIBC: 1к кредитного ліміту ньюкамерам, 2 роки безкоштовного використання всім до 26 років 50$ за реєстрацію: www.cibc.mobi/ebm-resources/public/cibc-referral-app/client/index.html#/welcome?campaignOfferID=735&locale=en&xref=11117111615311119140&itrc=E844:1 3) KOHO: необанк, безкоштовне обслуговування. За 10$ на місяць будують кредитий рейтинг. Відкрити рахунок та отримати віртуальну картку можливо онлайн, навіть за межами Канади. 20$ за реєстрацію: web.koho.ca/referral/F389T3A1 4) RBC: не дають кредитний ліміт, та навіть не дають дебетову карту при створенні рахунку. Не рекомендую для першого банку
-
Там просто далі починаються усілякі картки типу "преміум", які потребують сімейний дохід 100500 на рік, але я так і не зрозуміла в чому їх плюс окрім статусно-чорного кольору із золотими літерками.
-
Мені здається що гарна ідея це мати мікс із двох карток: одна із кешбеком (зараз набіжить Ронін), а інша із бонус-поінтами, щоб диверсифікувати плюшки карток. Але особисто у мене найбазовіша із кешбекових, оці всі чорні-понтові-металеві це щось незрозуміло-статусне. :)
-
Дякую
-
Так, і не поспішайте із часом закривати найстарішу із кредиток якщо вам будуть пропонувати "нові крутіші варіанти", вона найбільше впливає на кредитну історію.
-
Ну тобто 1-2 кредитки то норм. Так?
-
В мене один рахунок і одна кредитка.