Український Монреаль
-
www.thebay.com/c/home/bedding?sre=HOME_VISUAL-NAV_BEDDING
-
Якщо хочеться покрутіше, у The Bay (місцевий ЦУМ) зараз гарний розпродаж постільної білизни. Якість все-таки сильно відчувається у порівнянні із супермаркетами та Ікеа.
-
Ikea :)
-
Там трошки складніша математика, бо є речі типу "базова ставка 5$ за ліки", або інша арифметика, тому я рекомендую читати увесь буклет.
-
І якось так це буде виглядати на сайті страхової:
-
Десь так, а інші 800 сплатить страхова. Але там зазвичай є верхній ліміт. Типу 1000-5000 на рік на стоматолога, із тих, які найпопулярніші. Буває що немає, але то більш крута компанія та соцпакет.
-
Без проблем, ще можна завжди подати запит до страхової перед тим, як проводити якусь операцію. Наприклад, стоматолог вам каже що це вийде 1000, ви надсилаєте цей розрахунок страховій і вона каже, скільки поверне та покриє. Допомагає якщо не хочеться зіштовхнутись із раптовими відмовами чи компенсацією менше очікуваного.
-
Ще раз дуже дякую вам!
-
Різниця суттєва!
-
Зазвичай приватне страхування це десь 70-90% від ціни.
-
Перевірте, я наводила ціни до страхування, в мене у чоловіка після страхування разом із анестезією вийшло щось типу 400-500 доларів за всі чотири зуба, набагато краще.
-
Дуже дякую за фід бек і рекомендацію! ♥️🙏🙏🙏 Дійсно, хоча б мати уявлення щодо діапазону цін. В мене коллективна асюранс є, але ще не дуже поки що розуміюсь на деталях. Здається стоматологія теж входить. Перевірю вже завтра , запитаю у колег.
-
там точка респауну стоматологів
-
Якщо у вас немає страхування або вам дорого, завжди можна поторгуватись із стоматологом, або попитати про розстрочку. Тут її часто пропонують для більш дорогих операцій (брекети, лазерна корекція зору, тощо).
-
В залежності від складності, всі чотири зуба будуть десь від 500 до 2000 доларів. Огляд часто можуть зробити безкоштовним для такої дорогої операції, щоб подивитись чи воно вам взагалі треба.
-
В них більш-менш фіксована ціна містом, стоматологи зазвичай всі є членами спілки стоматологів, тому не буває щоб один робив огляди за 20 баксів коли стандарт накшталт 150.