Український Монреаль
-
А нащо лікувати зуб, який не несе участі в жувальному процесі ?) їх краще видаляти , бо їх бездіяльність це завжди як мінімум гидкий каріес
-
Вітаю! Будь ласочка потрібна рекомендація щодо дантиста не за всі світові гроші 🙏 Монреаль чи Лаваль (бажаніше Лаваль). Та питання: чи правда, що тут не лікують зуб мудрості, а відразу видаляють?? Дуже дякую! ♥️
-
дякую 🙏
-
Про терези правда, я такий 🤪
-
Oka's Beach maps.app.goo.gl/119xWmhszvkN1iRp7?g_st=ic
-
Козеріги це кошмар Не вірте жодному слову
-
Киньте локацію , будь ласка
-
Щось добре про козерогів вперше за день чую ))
-
Опис знаків одним словом: Овен: сильний Телець: упертий Близнюки: балакучий Рак: вишуканий Лев: незалежний Діва: самокритичний Терези: веселий Скорпіон: дотепний Стрілець: божевільний Козеріг: тямущий Водолій: чудовий Риби: добрий
-
Хто там хотів на пляж?
-
Якщо немає певних побажань, я завжди пропоную пройтись цим списком: www.timeout.com/montreal/restaurants/best-iconic-montreal-food
-
www.timeout.com/montreal/restaurants І це ще можна.
-
montreal.eater.com/ Я це люблю читати.
-
Підкажіть будь ласка , де дивитися заклади стосовно їжі, напоїв і тд. Або ваші рекомендації. Буду вдячна 💛
-
Саме так , працювати хоч на суахілі, але на ПР треба показати рівень французською згідно вимог
-
Ну то зрозуміло Ринок праці дає вибір мови А ПР ні (
-
Французську здавати для Квебеку, але працювати ви можете бухгалтером (accountant ) англійською. Залежить від компанії, які вимоги. Одногрупниця з банківським досвідом працює зараз accountant тільки з англійською. І паралельно вчить французьку
-
У Квебеці лише французьку здавати , по іншому ніяк Якщо тільки Ви не IT спеціаліст
-
Макарони в Іга купили за 2 доллари по знижці Смачніше макарон я не їла
-
Підкажіть будь ласка щоб отримати статус Permanent resident на яку мову потрібно здавати екзамен їхню францюзьку чи все-таки англійську. І що б знайти роботу бухгалтера яка потрібна мова. Маю досвід в цій професії в Україні, знайшла інформації що в Канаді достатньо закінчити курси
29 Jan 2023, 07:13
38138/237810
about 3 hours ago