Український Монреаль
-
Коротше, поінт в тому, що нічого не згорить, бо для цього потрібні розетки не на 110 :D
-
Я маю на увазі адаптер в сенсі перехідник, неправильно виразилась
-
Адаптер не допоможе. Він не буде нагріватися як потрібно
-
Плойка гріється довше, а фен працює, але потужність подачі повітря ділиться на 2)
-
Є, самі звичайні адаптери просто купляєте і все, нічого не згорить Але проблема в іншому - тут розетки не як в Україні на 220, а на 110 наче. Тому плойка та фен працюють не на всю потужність
-
Я Вам справді щиро співчуваю, Ваш батько та брат дуже мужні люди і справжні герої, завдяки яким Україна і досі існує і обов’язково переможе. Щодо мови, тут ніхто не заставляє людей спілкуватися в житті хоч на китайський і досить чемно відповідають що в чаті одна мова. Я справді не знаю жодного громадянина України хто не знав би хоч трохи українську мову і нема жодного криміналу що таким чином хоч через чат люди намагаються її популяризувати та розвивати серед українців. Це ж не чат військових які боронять країну, тут всі (майже) в безпеці і принципове небажання переходити тут на українську - це скоріш неповага до інших.
-
t.me/montrealukrainians/35027
-
капець)) та вже головне щоб зробили як найшвидче
-
дякую
-
Там йе список клiнiк якi мають лiцензiю на це, вам треба знайти його та вибрати найближчу до себе, або ту де запис найближчим часом