Український Монреаль
-
А ви в самій Женеві чи околиці? Може треба змінити місце щоб житло не було таке дороге? У вас статус S? У нас в Канаді були думку зробити Швейцарію "під шумок". Ви не розумієте як відрізняються податки Швейцарії від Канади або Німеччини. З часом все більше переваг будете бачити від життя в Швейцарії.
-
оО ви онлайн подавалися?
-
Буває і так нажаль. І ми з цим зіктнулись також 🙄
-
я впевнений що там є інтернаціональні компанії, та можливість працювати на англійской, але по перше лише у великих містах, по друге не на всіх спеціальностях
-
Дякую, ми не потребуємо соціальної допомоги. Налаштовані на працю. Щодо Німеччини ми все знаємо. Навіщо їхати туди без знання німецької мови та вивчати її, якщо чоловік вже володіє французькою
-
там зараз ситуація така що підеш одразу у джоб центр на працю, або вчити мову, можуть подсілити дуже погано, або до поганих хостів, Германія перетворилася у рулєтку через наплив біженців
-
Подивіться на сайті 211qc.ca
-
але хтось казав що у лавалі особливий фудбанк там дуже багато та дуже круто за 18$, не знаю чи особливо там мешкати щоб користуватися
-
просто у гугл мапс food bank та шукаэте найближчий до вас
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка фудбанки в Монреалі, де можна отримати допомогу українцям?
-
Тоді це інше )) розмовляти і в Швейцарії можна на англійській мові в магазині або у кафе і так далі, але офіційно працювати тільки з мовою кантону.
-
я в принципі коли мешкав у Берні розмовляв з усіма на англійськой, але я не працював та не намагався влаштуватися
-
Повністю згодна з вами. Тому і хочу працювати теж,але нажаль тут неможливо без мови, тому і працює тільки чоловік
-
швейцарія просто конкурентноздатна, щоб там мешкати під час пандемії+напливу біженців треба бути здатним працювати та зарболяти середньо або вище
-
Я вище вже описувала в чому проблема тут залишитися. Живемо у родичів, житла немає або дуже дороге, навіть не вистачить зарплати чоловіка оплатити житло + страхування мед + проїзд+ харчування