Український Монреаль
-
мені тут їжа окей, подобаеться
-
Тут з житлом простіше. Зняти легше і дешевше . Страховки дешевше , комунальні платежі дешевші. Їжа коштує приблизно стільки ж , але в Швейцарії вона смачніша , курятина дешевш тут. Податки приблизно схожі , але тут немає , наприклад , податка на ТВ і радіо , а в кантоні Женеві це приблизно 400-450 на рік. Зато тут +13% до ціннику на всі побутові товари , речі . Короче , вартість життя трохи дешевша за рахунок недорогої оренди і дешевих страхувань та комунальних платежів.
-
Доброго ранку Монреаль. Підскажіть магазини з технікою на кухню і не тільки. Можно магазины вживаного(б/у)
-
В Квебеку "приколи" з днем масового переїзду 😁 я не знаю, як це назвати. Але вони зберігають традицію - заключати договора аренди з 1 липня на 12 місяців. Тому дуже багато пропозицій по житлу до цієї дати, і не так багато - після. Але також достатньо. Вибір є. А, і ще договір скоріше за все буде саме с 1 числа місяця.
-
Син купував екран до комп‘ютера, ігровий руль, я- масажне крісло на Амазон. Все було гаразд
-
В Швейцарії дорого - це зрозуміло, але житла немає ( кантон Женева). Не кажу за всю країну. Дякую за відповідь 🙏 дуже допомогає розібратися з думками
-
Я вважаю, що Монреаль для вас - гарний варіант. Страховка базова безкоштовна. Доплачувати за неї не треба хоч є робота, хоч ні. Курси франц. тут є зі стіпендією. Це для вас. А чоловік, певно, швидко адаптується до Квебекської французької і знайде роботу. Я не знаю цін на житло в Швейцарії. Ми жили у Швеції і там набагато дорожче було (ніж в МТЛ) і ще неможливо зняти...
-
Дякую за відповідь та інформацію. Я читала з приводу державної програми, але цікаво було з приводу, коли офіційно працювати починаєшь. Щиро дякую
-
Дуже вам дякую за відповідь та порівняння 🙏 в цьому в мене і було питання
-
Базове державне мед страхування у вас в Канаді буде на 3 роки. Незалежно від наявності роботи. Також роботодавці в більшості дають додадкове комерційне страхування як бонус. Воно частково покриває ліки, частину стоматології і тд.
-
Як ви можете давати поради коли сама не давно питала
-
Страховка буде дешевше ніж в Швейцарії . Зараз сплачує роботодавець чоловіка біля 300$ за трьох людей і туди входить навіть якесь покриття ортодонта для дитини. Ціни тут , приблизно , як в Швейцарії на все, окрім оренди житла , тут воно дешевше вдвічі . Ціни на стоматологію дуже схожі на женевські.
-
Це додаткове страхування.
-
Англійська розмовна. Французька рідна мова
-
Справа в тому, що чоловік володіє французькою, це його рідна мова. Тому і розглянемо франкомовну частину
-
Тоді чому Швейцарія а не Польща? В тому ж Вроцлаві, друга мова (фактично) - українська